sony ericsson w800i mobile

De w800i,

stijl, beetje afwijkende kleuren en toch snel van uiterlijk, net als de walkman wan sony is dit model geheel gericht op muziek.

De walkman in de telefoon is makkelijk vanuit zowel het menu als een snelkeuze knop te bereiken. Het menu van de walkman is dan ook net als de walkman erg toegankelijk en alles is duidelijk uitgelgd. Toevoegen gaat met de bijgeleverde datakabel alsof het niks is. Heel snel via de usb verbinding met je pc en het programma Disc2Phone. Complete albums zijn dan ook appeltje eitje om op het toestel te zetten. Maar als je dan een keer een verzamel cd op het toestel wil zetten krijg je een probleem. Deze wil dus ook absoluut niet in een map komen wat je ook doet. De verzamel cd heeft allemaal aparte artiesten en dat zul je dan ook zien aan de mappen die op je telefoon staan. Heeft de cd 20 nummers heb je 20 mappen op je foon. Dit is wel weer op te lossen door Disc2Phone niet te gebruiken. Gewoon vanuit de harde schijf van je pc de bestanden overzetten naar je telefoon. Wel in de goede map natuurlijk want anders zal de telefoon ze niet zien.

Hetzelfde kan met de foto’s van het toestel. Zijn sterke 2 megapixel camera levert uitstekende kwalliteit en zijn autofocus maakt het behoorlijk moeilijk om slechte fotos te maken. Net als
de mp3 speler heb je ook een nadeel aan de camera.. Nightshot is ronduit slecht. Je hoort de sluiter en je draait om. dan is je foto mislukt.. de autofocus werkt namelijk in het donker zo langzaam dat je moet blijven staan tot er "Saving" komt te staan in het beeldscherm. met een beetje pech sta je alle moeite te doen en dan nog is er de kans dat je foto is mislukt.

voor de rest is het menu nog steeds even makkelijk. Een aantal iconen die aangeven wat het is. SMS kun je dus bijvoorbeeld in het menu icoon met het envelopje.

het grootste voordeel is wel de autoupdater. Dit wil zeggen dat je een programma kunt downloaden van de website waarmee je je telefoon kunt updaten. Met andere woorden, je kunt de telefoon ook repareren zonder hem op te sturen als hij een softwarefout heeft...

beltonen, ringtonen en thema’s liggen voor het oprapen op het internet. Ben je je achtergrond beu maak je een foto of verander je het gehele toestel van thema. Dit is fijn als je veel moodswings hebt en je je telefoon er op aan wil passen

kortom, perfecte telefoon met meer pluspunten dan minpunten voor een degelijke prijs. Bij deze ze nog even op een rijtje:

plus :

walkman (512 MB geheugen bijgeleverd)
alles is aan te passen op het toestel
makkelijke connectie naar pc
hele goede camera 2mp

min :

je moet de speciale programma’s om muziek te copieren naar de telefoon links laten liggen om verzamelcd’s erop te zetten.
de camera had ’s nachts wat beter gemogen.

veel plezier mocht je de foon kopen omdat ik hem goed vind...

noodle

Door: noodle op 12-6-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


pimpy


Begint het te leren
Op 11-08-2006 om 05:51

TheSpeedy


Komt net kijken
Op 03-01-2007 om 12:39

Awn^


Begint het te leren
Op 11-03-2007 om 11:00


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.