The Break-Up films

Het verhaal begint bij dat ze elkaar voor het eerst leren kennen in een stadion. Dan ziet Gary Brooke met haar vriend zitten maar dan besteld hij voor haar een hotdog. En zo begint de romance tussen Gary en Brooke. Als ze eindelijk een relatie met elkaar hebben besluiten ze samen te wonen. Maar het was geen goed idee. En zo begint er een kat en muis actie. Ze kunnen niet meer zo goed met elkaar vinden als eerst toen ze elkaar ontmoeten. Na een zoveelste ruzie verbreekt Brooke de relatie met Gary. Ze had het helemaal gehad met Gary en ik moet je toegeven die Gary was ook wel erg lui. Hij hielp nooit mee met de afwas of met het koken. Maar na dit gebeuren komt er een hele oorlogsvoering. De een probeert de andere te kwetsen. En dat was wel heel erg hilarisch om te zien!!!! Geen van beiden is bereid te verhuizen uit hun prachtige appartement en de enige oplossing is om er samen als vijandige huisgenoten te blijven wonen, totdat een van de twee toegeeft... Op het laatst besluiten ze allebei te vertrekken uit hun prachtige appartement. Ze verkopen hun huis. En dan gaat Brooke naar het buitenland om daar te werken...
Meestal verwacht je van romantische films dat ze goed eindigen "...en ze leefden nog lang en gelukkig." maar dat is bij deze film helemaal niet waar. Ze leefden wel lang en gelukkig maar wel zonder elkaar.

Mijn mening : ik had eerst iets heel anders verwacht op het einde. Maar gelukkig was de film niet voorspelbaar anders zou het niet leuk zijn geweest! Maar het was ook niet echt heel leuk maar ik geef de film een 7!


Regie: Peyton Reed
Cast: Jennifer Aniston, Vince Vaughn
Genre: Romantiek, Komedie
Lengte: 105 minuten
Door: delived op 30-8-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


susanmsn


Is al aardig bezig
Op 03-09-2006 om 12:32

delived


Is al aardig bezig
Op 03-09-2006 om 15:17

Nienkee


Is al aardig bezig
Op 09-12-2008 om 19:57


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.