Online shoppen bij H&M mode

Even om een beeld te schetsen voor de dames: Je stapt een winkel binnen en overal waar je kijkt zie je truitjes, rokjes broekjes armbandjes elastiekjes rokjes enz. Het is een grote chaos en niet echt een fantastische kwaliteit, maar dat geeft allemaal niet. Het is hip, het kost niets en je doet het toch maar drie keer aan...Ook staan er enorme rijen. Eerst bij de rekken, dan bij de paskamers en dan bij de kassa.

Even om een beeld te scheppen voor de heren: Je bent er weer eens ingetrapt, je hebt je laten overhalen door een meisje om ’alleen even heel snel te kijken of ze wat nieuws hebben’. Overal waar je kijkt zie je vreemde kleren, het is een grote chaos, de kwaliteit is niet fantastisch, maar vooral...overal waar je kijkt rijen.

Juist, jullie zijn in de H&M.

Misschien is www.hm.com/nl iets om eens te gaan kijken. Dit is de online winkel van de H&M. Hier staat alle nieuwe mode van de H&M online. Het staat ingedeeld per categorie dus het is erg overzichtelijk. Ook kun je veel nieuwe aanbiedingen zien en je krijgt kortingen als je je abonneerd op de nieuwsbrief.

Op de site kun je kleren aanklikken en dan krijg je een groot plaatje te zien. Ook staan er een paar artikelen bij die je goed zou kunnen combineren. Erg handig dus voor de minder begaafde combineerders onder ons. Het bestellen is ook vrij makkelijk. En als je favoriete broek uitverkocht is, krijg je een optie voor een andere mooie broek.

Op zich bestaan dit soort online bestelsystemen natuurlijk allang. Het nadeel is natuurlijk dat je niet kunt passen en dat je waarschijnlijk veel te veel koopt (maar dat doe je in de winkel ook wel). Als je de drukte in de winkel wilt vermijden is het toch niet verkeerd! De dames kunnen shoppen wat ze willen en de heren worden gespaard! Hoewel er natuurlijk ook genoeg artikelen voor jongens op staan, lekker makkelijk.


Door: Masjaja op 12-10-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Goks


Komt net kijken
Op 24-10-2006 om 13:25

Masjaja


Is al aardig bezig
Op 02-11-2006 om 10:59

JKF


Begint het te leren
Op 24-12-2006 om 15:29

inguhkrul


Begint het te leren
Op 24-05-2007 om 17:50

xxxcharlotte19


Begint het te leren
Op 25-01-2009 om 22:54

behice_brit


Begint het te leren
Op 20-05-2009 om 00:15

Kriistel


Begint het te leren
Op 04-06-2009 om 17:46


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.