The nanny tv

The Nanny is een Amerikaanse komedieserie over een Joodse vrouw die als nanny komt bij de Engelse theaterproducent die op Broadway werkt. De serie speelt in New York.

Het verhaal begint met Fran Fine die uit haar baan in de bruidskledingwinkel van haar vriendje wordt ontslagen. Daarna verkoopt ze deur-aan-deur cosmetica, totdat de rijke weduwnaar en Broadway-producer Maxwell Sheffield haar aanziet voor sollicitant voor de baan van nanny voor zijn kinderen, Maggie, Brighton en Grace. Ze grijpt haar kans, en wordt aangenomen. Al na korte tijd blijken niet alleen de kinderen, maar ook Maxwell onder de indruk van deze ’nanny’ die zoveel leven en warmte terug brengt in de familie.
Maxwell’s collega CC Babcock probeert Maxwell voor zich te winnen, maar butler Niles steekt hier vaak een stokje voor. Fran en Maxwell trouwen uiteindelijk.

In juli 2005 werd de eerste reeks op dvd uitgebracht in de Verenigde Staten, enkele maanden later kwam die ook in Nederland uit.

Het is een komedie serie en elke aflevering duurt 23 minuten lang. De bedenkers van dit programma zij Peter Marc Jacobson en Fran Drescher. het programma komt uit de Verenigde Staten en de taal waarin het is opgenomen is Amerikaans. In totaal zijn er 146 afleveringen van deze serie

Hoofdrollen
Fran Drescher Francine "Fran" Fine (later Sheffield)
Charles Shaughnessy Maxwell Sheffield
Daniel Davis Niles
Lauren Lane Chastity Claire Babcock
Nicholle Tom Margaret "Maggie" Sheffield
Benjamin Salisbury Brighton Sheffield
Madeline Zima Grace "Gracie" Sheffield
Rachel Chagall Valerie "Val" Toriello
Renée Taylor Sylvia Rosenburg Fine
Ann Morgan Guilbert Yetta Rosenburg


Door: Jisca op 15-10-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


martjuh


Een echte topperrr
Op 16-10-2006 om 15:50

Jisca


Een echte topperrr
Op 16-10-2006 om 16:14

Imjori


Heeft geen hobby
Op 18-10-2006 om 09:03

martjuh


Een echte topperrr
Op 18-10-2006 om 18:18

Jisca


Een echte topperrr
Op 20-10-2006 om 14:02


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.