Afblijven films

Afblijven is dé film van nu over risico’s en verleiding, liefde en ambitie. Afblijven zit vol streetdance en muziek van bekende Nederlandse hiphopartiesten. Er komen zelfs extra footages: extra scènes die via internet te bekijken zijn.
Uit de ruim 4000 jongens en meisjes, die zich via de site van Shooting Star massaal hadden aangemeld voor een van de hoofdrollen, werden er ruim 800 uitgenodigd voor een auditie . Op zaterdag 18 maart vond de audite (toneel,zang en dans) plaats in Theater de Liefde in Amsterdam. Met maar èèn doel; een rol bemachtigen in Afblijven.
Voor drie van hen komt de grote droom uit.
Sem Veeger - Melissa.
Melody Klaver - Debby.
Juliann Ubbergen - Kevin.
Matthijs van de Sande Bakhuyzen - Jordi.
Tessa Schram - Fleur.
Jim Bakkum - Toine.
Het verhaal…
Melissa is een meisje van 15. Ze houdt ontzettend van dansen en zit op klassiek ballet. Tenminste… dat denken haar ouders. Want zodra ze op de dansschool is, volgt ze eigenlijk les in streetdance.
Jordi zit bij Melissa in de klas. Hij kent haar al vanaf de basisschool, was toen verliefd op haar, en heeft nog steeds een groot zwak voor Melissa.
Als Melissa mag dansen in de videoclip van een superbekende rapper, is ook Jordi razend enthousiast. Maar al snel gaat het niet goed met haar. Ze slikt pillen om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen. Het worden er steeds meer. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen?
Carry Slee zegt zelf over de verfilming van haar boek Afblijven: "Wat een feest!!!Afblijven wordt verfilmd".
Ik ben naar de film toegeweest en hij was egt vet, maar sommige stukjes waren erg slecht geacteerd. Maar dat Jim Bakkum erin speelt maakt alles weer goed.Door: martjuh op 27-10-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Imjori


Heeft geen hobby
Op 28-10-2006 om 13:42

martjuh


Een echte topperrr
Op 29-10-2006 om 14:05

ieke12


Begint het te leren
Op 26-05-2007 om 21:43

Nienkee


Is al aardig bezig
Op 09-12-2008 om 19:56


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.