Jan Smit - Op weg naar geluk muziek

Voor de liefhebben natuurlijk, maar het nieuwe album van Jan Smit is echt top. Als je de CD de eerste keer aanzet lijkt het allemaal aardig zoetsappig allemaal, maar als je wat beter luistert hoor je dat onze Jan toch wel een boefje is. Af en toe komt hij toch wat minder subtiel over met liedjes als ’Ik ben verliefd maar niet op jou’ en ’Als de morgen is gekomen’ die over een enorme kater gaat.

Binnenkort geeft Jan ook allemaal concerten in zijn grote tour door Nederland, deze zijn helaas allemaal uitverkocht, dus als je Jan nog wilt horen zingen en je bent niet in het bezit van een kaartje, dan zul je waarschijnlijk toch ergens op het dorpsplein of in een tentfeest/piratenfestival naar deze jongeman uit Volendam moeten luisteren. Volgens mij duikt hij overal op, dus dat moet wel lukken.

Voor de echte fan (maar die weet dat dan natuurlijk al) heeft hij ook een website, waar hij een dagboek bij houdt. www.jansmit.com. Daarop kan hij ook lekker de nieuwe singel van zijn vrienden Simo en Nick promoen, die onlangs is uitgekomen. Zij hebben een liedje opnieuw opgenomen op verzoek van uruzgan.nl, namelijk de soldaat (de hereniging). Meer info kun je natuurlijk vinden op www.nickensimon.nl.

Door: Masjaja op 2-11-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


harmakikkert


Begint het te leren
Op 22-02-2007 om 13:36

Imjori


Heeft geen hobby
Op 22-02-2007 om 18:57


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.