Happy Feet films

Binnekort komt de animatiefilm "Happy Feet" in de bioscopen!!! Hier alvast een korte inleiding waar de film over gaat. Het lijkt een grappige film. Animatiefilms zijn sowieso leuk. Kijk maar naar Ice Age of Over The Hedge

Happy Feet is het verhaal van de jonge pinguļn Mumble, geboren in een kolonie van keizerspinguļns die hun vrienden en geliefden vinden door te zingen. Mumble kan echter helemaal niet zingen. Wat hij kan is tapdansen, en hoe ! Mumbles onvermogen om zijn hartslied te vinden heeft voor gevolg dat hij zich nooit echt kan thuis voelen en — veel erger nog — de genegenheid kan winnen van zijn aanbeden Gloria, een muzikale vedette en de meest begeerde pinguļn van het hele rijk.
Mumble groeit op, wordt tiener en wil maar wat graag aanvaard worden door zijn medepinguļns. Dat hij weigert te stoppen met dat eeuwige geflapper met zijn poten om zich zoals iedereen te gedragen, maakt hem echter tot een buitenstaander die door iedereen gemeden wordt. Wanneer de vis in de zee schaars wordt, geven de Wijzen van het pinguļnvolk Mumble en zijn vreemde gedrag daarvan de schuld. Mumble is echter vastbesloten trouw te blijven aan zichzelf en vertrekt op een wild avontuur over Antarctica, op zoek naar de waarheid achter de voedselschaarste.
Op zijn trip raakt Mumble bevriend met een reeks van grappige karakters die hem helpen om erachter te komen dat niets zo belangrijk is als geloven in jezelf. Uiteindelijk slaagt hij erin het mysterie van de lege poolzee de op te lossen. Hij keert terug naar huis en wordt als een held ontvangen. Zijn unieke stepdanstalent zet hij voortaan in om het volk van de Keizerspinguļns te beschermen !

De stemmen zijn van Nicole Kidman, Brittany Murphy, Robin Williams en Elijah Wood. Het lijkt me echt een leuke film en ik ga hem zeker zien! Hij duurt zo’n 87 minuten en de premičre in Nederland is op 6 december.

Door: flaw op 14-11-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


the_mobro


Heeft geen hobby
Op 14-11-2006 om 15:01

simone


Is al aardig bezig
Op 14-11-2006 om 15:23

simone


Is al aardig bezig
Op 14-11-2006 om 15:31

kapiteinsnor


Begint het te leren
Op 15-11-2006 om 17:51

martjuh


Een echte topperrr
Op 25-11-2006 om 17:59


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.