Nokia 6021 mobile

telefoon Ben je op zoek naar een telefoon die doet wat hij moet doen?Dit is de nokia 6021. Zonder poespas en zaken die je niet wilt.

de zwart/grijze kleur siert deze mobiel. Het straalt zakelijkheid en eenvoud uit. Deze nokia doet wat een mobiel hoort te doen; bellen/smsen/mmsen.

Met 65536 kleuren kan hij goed concureren tegen andere modellen. Op deze telefoon zit geen camera en daarom maakt deze nokia het tot een echte telefoon, foto’s maken doe je met een digitale camera. Wel kan men via bluetooth allerlei zaken op de 6021 overzetten zoals: geluiden,fotos,afspraken,contactpersonen etc.

Waar vele telefoons vaak leeg zijn na relatief korte tijd houdt deze mobiel het erg lang uit, na een week nog steeds niet volledig leeg bij normaal gebruik. standy tijd staat omschreven als 320 uur. en dit wordt ook echt waargemaakt. (3 keer getest, ook na langere periode het toestel in gebruik te hebben gehad)


Grote voordelen
-Weinig poespas
-Voelt voor de prijs degelijk aan
-Geluid middels de carkit is erg goed
-Functioneel
-Bluetooth
-Triband (handig in het buitenland)
-Compact
-batterij

nadelen
-De button aan de rechterkant (DVS)
Vaak wordt deze knop per ongeluk ingedrut, vervolgens krijg ik de melding; DVS uitgeschakeld; nu inschakelen?
- geen mp3 ondersteuning voor ringtones ( niet echt een nadeel maar toch)


Conclusie

Voor een telefoon met bluetooth en verder zonder poespas is deze nokia 6021 een degelijk apparaat. Een geschikt apparaat voor de standaardgebruiker die wel gebruik wil maken van bluetooth. deze telefoon is al vanaf 107 euro beschikbaar op internet.

Door: freekske op 18-12-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


opus


Komt net kijken
Op 20-12-2006 om 20:57

opus


Komt net kijken
Op 20-12-2006 om 20:57

Imjori


Heeft geen hobby
Op 20-12-2006 om 21:02


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.