Ipaq rw6815 NL gadgets

pda Een echte gadget, zo kan ik dit apparaat het beste omschrijven, alles wat er mogelijk is qua techniek kan deze Ipaq, Met trots kan deze HP ipaq 6815 concureren met vele andere merken.

Mogelijkheden met deze ipaq....
De Ipaq 6815 NL is een mobiel kantoor in een notendop. Telefoneren, sms-en, e-mailen en surfen op het internet is allemaal mogelijk met deze kleine ipaq. Met wireless LAN bent u voortaan altijd en overal online. Data uitwisselen doet u tevens met Bluetooth en infrarood. ( dit laatste is wel verouderd)

Uiterlijk
De foto zegt eigenlijk al genoeg. Dit toestel staat voor stijl. Waar andere ipaqs vaak groot en vierkant zijn zie je bij deze 6815 NL daar niets van terug. Elegantie staat in een hoog vaandel bij dit type model.

en verder..
De Ipaq 6815 NL is uitgerust met een Nederlandse versie van Microsoft Windows Mobile 5.0 en maakt het mogelijk om overal uw persoonlijke data en e-mail te bekijken. Waar voorgaande versies met Windows 2003 en Windows 2003 second edition bij een lege batterij data verloren is dit niet meer het geval bij Windows mobile 5. Ook bij een lege batterij bent u geen gegevens kwijt.

2.0 megapixelcamera
Leuke en bijzondere momenten legt u vast op foto of film met de ingebouwde 2.0-megapixelcamera. De opslagcapaciteit is eindeloos want via het miniSD-slot breidt u het geheugen van

voordelen
Geschikt voor TOMTOM
drie-bands GSM-GPRS met EDGE
Wireless
Microsoft Windows Mobile 5.0 NL
Microsoft Office
Bluetooth en infrarood
2,0-megapixelcamera
geheugen uitbreidbaar via miniSD
Zeer goede service van HP

Nadelen
Prijzig
USB 1.1
Klein scherm, ivm tomtom ( maar daar is de stem voor)
Conclusie
Wil je een echte alleskunner, dan is dit het apparaat wat jij nodig hebt want deze Ipaq 6815 NL kan echt alles wat men kan wensen, en het is nog een mooi zakelijk toestel ook nog. wat kan een mens meer wensen...

Door: freekske op 18-12-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.



Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.