Logitech® G15 Gaming Keyboard gadgets

toetsenbord De ultieme gamer wil dit snel aanschaffen voor zijn/haar pc.

Dit is niet zomaar een toetsenbord, maar DE gamers toetsenbord van logitech. Een echte gadget wat biedt aan een gamer wat hij wil.

Eigenschappen:

LCD display:
Hier kun je allerlei zaken terugvinden die te maken heeft met het gamen. Onder andere zijn hier gamestatistieken maar ook systeeminformatie, en dit zonder het spel te hoeven verlaten

Licht in de duisternis. Het toetsenbord is volledig verlicht in het donker en kan ook nog is worden ingesteld op 3 verschillende niveau’s

Gemak dient de mens. Elimineer kabelkluwens! Slimme routering van draden voor muis, headset of andere apparaten via de handige kanalen onder het toetsenbord.

Sneltoetsen. Veel snelle toetsen zijn al aanwezig op het toetsenbord. in 1 druk op de knop kunt u muziek afsplen, het volume bepalen en internet op starten.

Basismediaknoppen — afspelen/pauzeren, volgende/vorige track, stoppen, dempen en volume omhoog/omlaag — zijn allemaal gemakkelijk te vinden.

Programmeerbare knoppen. Deze maken het mogelijk persoonlijke functies te koppelen aan het toetstenbord zodat u alsware uw eigen snelkoppeling kunt maken maar dan via het toetsenbord deze uit kunt voeren.

Levensverwachting. ( Volgens microsoft)
Speel eeuwig door. Superrobuuste toetsen kunnen volgens tests 20 miljoen keer ingedrukt worden — twee keer zo vaak als de toetsen van een normaal toetsenbord.

en een echt GROOT voordeel op dit toetsenbord:
Gamemodusschakelaar zet de Windows-toets uit, zodat je niet uit je game gegooid wordt als je er per ongeluk op drukt. Afneembare handsteun biedt ergonomisch comfort voor lange sessies.

Conclusie
Een vrij prijzig toetsenbord voor de die-hard gamer. Wel een echte gadget onder de overige toetsenborden. Een echte must voor DE gamer


Door: freekske op 20-12-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.