Beroemd! Dagboek van een model. boeken

Mijn naam werd afgeroepen. Snel stond ik op en liep de castingruimte binnen. Daar zaten een fotograaf met halflang, bruin haar en een vrouw met een spuuglelijk broekpak aan. Ze keken me aan alsof ik net uit het riool was gevist.
De vrouw pakte mijn portfolio. Met een ongeďnteresseerde blik bladerde ze erin.‘ Thank you.’ Ze duwde het boek terug in mijn handen.
Twee seconden later stond ik weer buiten.
‘Dat was snel,’ zei Nicole verbaasd. ‘
Ze vonden me te mooi,’ antwoordde ik.

Dit is een stukje uit het boek Beroemd! Dagboek van een model. Daarin beschrijft Tiny Fisscher hoe het Steph vergaat na haar eerste ervaringen in de modellenwereld. Na haar tijd in Japan, werkt en woont Steph als professioneel model in Milaan en Barcelona. In Beroemd! is te lezen dat het modellenleven niet alleen bestaat uit glitter en glamour. Zelfs niet als Steph de kans krijgt een grote show te lopen in Monaco, waar topmodellen, sterren en beroemdheden uit de hele wereld ineens in levenden lijve voor haar neus staan…!

Tiny Fisscher schreef eerder Ontdekt! Dagboek van een aanstormend model.
Ze heeft voor Beroemd! niet alleen de ervaringen van haar eigen dochter beschreven, maar ook die van haar dochters modellenvriendinnen. De meeste verhalen in dit boek zijn dan ook echt gebeurd.

Ik vind het een leuk boek, want zo kom je te weten dat het leven van een model echt niet alleen maar leuk is. Het is hard werken. Dit boek is denk ik meer leuk voor meiden. Het boek is leest vlot door.

Details:
Pimento – 2006
ISBN 90-499-2143-4
Omslag en illustraties: Samantha Loman.
320 pagina’s


Door: martjuh op 21-12-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


leenz1


Begint het te leren
Op 19-03-2007 om 21:32

Imjori


Heeft geen hobby
Op 19-03-2007 om 23:41


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.