Biertap gadgets

bier Dit is wel een heel unieke gadget voor de doe het zelf man of vrouw. Ben je een enorme bierliefhebber dan is dit werkelijk een must voor jou.

De Biermachine is een volledig gesloten brouw- en tapsysteem. Door het gesloten systeem wordt het brouwproces versneld en is bottelen niet nodig. Omdat het een druksysteem is, zijn luchtdichte afdichtingen van groot belang. Door alleen gebruik te maken van natuurlijk ingrediŽnten (zonder conserveringsmiddelen) wordt het bier op natuurlijke wijze gebrouwen. Hiermee brouwt u heerlijk vers bier met een natuurlijke smaak.

De biermachine is een grote stap voorwaarts in de geschiedenis van het bier brouwen. Na een geschiedenis van 5000 jaar komt de unieke beermachine op de markt. Je brouwt zelf op een snelle manier een heerlijkaromavol biertje!

Eigenschappen:

Afmetingen: L 39 x B 30 x H 26 cm
10 liter = 30 tot 40 glazen

Bij de Biermachine wordt 1 zak Beermix Pilsner meegeleverd. Deze zak bevat de mout, hop, gerst en een apart zakje met brouwersgist.

Het alcoholpercentage hangt af van het aantal dagen dat het bier gist. Bij gebruik van de standaard gebruiksaanwijzig ligt het alcoholpercentage rond de 5%.

Het gebrouwen bier bevindt zich in een gesloten druksysteem. Het gebrouwen bier is te vergelijkem met een ongeopend bierflesje. Het bier blijft dan ook minimaal een half jaar goed, zelfs buiten de koelkast.

voor meer informatie kijk op
http://www.beermachine.nlConclusie
Een echte gadget maar wel een prijzige, want dit systeem kost ongeveer 100 euro. maar jah dan heb je wel wat!
Door: freekske op 21-12-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.