cooler gadgets

koeler Je kent dat wel. Zit je in de auto en heb je zin in een drankje en opent het blikje, maar dan bah!!! zo lauw als wat. Kon je het maar gekoeld krijgen. Maar daar is nu een oplossing voor. Nu kun je onderweg naar je afspraak drinken mee nemen in de auto en dat ook nog is gekoeld houden ook nog.


Met deze Can Cooler nooit geen lauwe of warme frisdrank meer in de auto. Ook op vakantie drinkt u uw blikjes drinken op de juiste temperatuur met de Can Cooler. De Can Cooler koelt uw lauwe blikjes tot heerlijke koele drankjes. De Can Cooler is een product voor automobilisten. De Can Cooler is bedoeld voor het koelen of koel houden van blikjes drinken van 33cl tot 50cl.

Een direct aluminium koel systeem koelt het blikje tot 14 graden onder de omgevingstemperatuur. Dit zal neerkomen op 6 tot 8 graden Celcius. De perfecte drink tempertuur. Middels een led lampje geeft het systeem aan of er gekoelt wordt. Dit is natuurlijk handig als je ook nog even je mobiel wilt opladen.


De blikjeshouder wordt middels een beveiligde 12volt sigarettenaanstekerplug in de auto aangesloten. De plus is draaibaar en instelbaar zodat hij te gebruiken is in meerdere standen. Het grote voordeel hiervan is dat je geen verzetstukjes hoeft aan te schaffen om deze blikjeshouder te gebruiken. Dit systeem zit stevig vast en kan dus ook tegen een stootje.

Nadat de blikjeshouder op zijn plaats zit, wordt het interieur niet meer ontsiert, dan met een carkit. Er zijn geen draden zichtbaar en de blikjeshouder sluit goed aan op het dashboard.

Eigenschappen

Capaciteit: 355ml/500ml diameter 66mm
Indicator: Groene LED indicator voor weergave werking
DC Plug; 12V sigaretten aansteker met lock systeem
Werkingsvoltage: 10-15V DC

Voordeel:
ALtijd koel
Niet al te duur
Makkelijk te plaatsen, plug and play
Voorzien van een LED

Nadeel:
Gemaakt voor 1 blikje

Prijs:
vanaf 25 euro te koop op internet, maar waarschijnlijk voor iets meer bij meerdere autoshops.

Door: freekske op 27-12-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.