TV-B-Gone gadgets

TV uitzetten TV-B-Gone is een kleine afstandbediening die je aan je sleutelhanger kunt hangen en waarmee je werkelijk elke televisie kunt uitzetten met één druk op de knop. Nu denk je bij jezelf: "wat heb ik daaraan?". Nou...dat zullen we eens uitleggen.

Zonder teveel van onze geslepen aard te laten zien, kunnen we al een paar leuke dingen bedenken. Stel jezelf voor, je zit in een bar naar sport te kijken, je staat in een televisiewinkel, je zit naar een stomme talkshow bij je vrienden te kijken of je kijkt naar een scherm op het vliegveld. Gebruik nu je eigen fantasie in combinatie met deze sleutelhanger en we garanderen je, dat je een hoop lol kan beleven met dit apparaat!En na dit apparaat getest te hebben kan ik je vertellen dat het ook echt werkt, het duurt soms even voordat hij het signaal oppikt van de TV. Dan moet je gewoon een paar seconden blijven staan in de richting van de TV. Maar dan kun je hem ook uitschakelen.

Dit is toch ultiem bij een winkel zoals BCC of Mediamtarkt. En dat dan terwijl een verkoper zijn product uitlegt aan een klant die bijna overwil gaan tot kopen van de TV

Voordeel:
Hip
Heel veel lol
Makkelijk
Niet duur

Nadeel:
Soms duurt het even voordat hij het signaal overneemt.

Prijs
vanaf 20 euro verkrijgbaar op internetDoor: freekske op 27-12-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


the_mobro


Heeft geen hobby
Op 09-01-2007 om 08:45

mrbimbo10


Begint het te leren
Op 08-03-2007 om 18:56


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.