Press any key to continue..... gadgets

Toets

Wel een erg leuke toets voor de ultieme pc-nerd. kun je vanaf nu wel erg letterlijk nemen! Iedereen heeft er vroeg of laat wel eens over nagedacht welke toets hij moest indrukken, wanneer hij deze vraag in beeld kreeg. Nu heb je er eindelijk een "dedicated" toets voor :-)

De Any-key is een must-have voor ieder geek en wannabe-geek, maar misschien kun je er een n00b ook nog mee verrassen. Hij is voorzien van een stickerzijde zodat je hem op ieder toetsenbord als niet ’indrukbare’-knop kunt plaatsen. Ook kun je deze dubbelzijdige sticker eraf halen, en hem in plaats van een andere toets op je keyboard plaatsen. Doe je toch nog iets nuttigs met die Insert/Scroll lock/7 onzinnige F-toetsen....


Prijs van deze toets: 4 euro

Andere toetsen zijn ook beschikbaar voor je toetsenbord zie hieronder:

Loopt je pc vast....

Waarschijnlijk een van de belangrijkste knoppen die er te koop zijn. Sommige mensen vinden het gewoon fijn om hem op hun keyboard te hebben, voor sommige mensen is het een enorme geruststelling. Uiteraard doet hij natuurlijk niets, maar daardoor is hij wel erg makkelijk te installeren, geen drivers nodig.

Door: freekske op 27-12-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


benjamin


Begint het te leren
Op 13-02-2007 om 19:00

Imjori


Heeft geen hobby
Op 14-02-2007 om 10:23


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.