Law & Order: Special Victims Unit (S.V.U) tv

Dit is echt weer een misdaadserie. Er zijn er heel veel op tv. Dit is één van de serie van de producer Dick Wolf. De andere series die ook over misdaad en criminaliteit zijn: Law & Order: Criminal Intent en Law & Order: Trial by Jury. Ik vind zelf S.V.U het leukst. Maar dat is mijn mening misshien hebt u een andere mening.

Waar het over gaat:
Over zedenmisdaden die criminelen begaan. Het speelt zich in de stad New York af.De rechercheurs doen er alles aan om de dader op te pakken. En dat leidt soms tot gevaarlijke situaties. Maar dat gaat niet echt goed samen met hun privé leven. Bij Elliot wil zijn vrouw scheiden omdat hij werkt teveel vind ze. Elliot is er kapot van dat zijn vrouw wil scheiden en werkt dan nog harder en gaat dan zelfs naar een therapeut. De daders zijn meedogenloos en wreed. Dat is ook de realiteit van deze serie.
De dectives zijn: Elliot Stabler,Olivia Benson,John Munch en Fin Tutuola. De psycholoog George Huang helpt de dectives ook. En Casey Novak een advocaat probeert alle daders en criminelen die een misdaad hebben begaan veroordeeld te krijgen.

Law & Order: Special Victims Unit :bestaal al heel lang ze hebben 8 seizoenen. En net5 zendt momenteel seizoen 6 uit en seizoen 5 uit. Op dinsdagavond om 22.30 seizoen 5. Op zondagavond om 22.50 seizoen 6.

Wat ik leuk vind aan S.V.U. De afleveringen zijn nooit hetzelfde altijd anders. De misdaden hebben altijd een rare wending je weet nooit wat de detectives doen. Er zit ook wel humor in. Niet dat je kan lachen wat voor misdaden er wordt gepleegd. Maar de humor is goed uitgewerkt.De gebeurtenissen zijn niet gebaseerd op echte verhalen.

Zondag 4 februari: Outcry
Dinsdag 6 februari: Serendipity

ik hoop dat u van mijn review hebt genoten.

Door: delived op 4-2-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


the_mobro


Heeft geen hobby
Op 14-02-2007 om 14:54

delived


Is al aardig bezig
Op 16-03-2007 om 22:35


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.