Thuisbezorgd.nl websites

Lui zijn is zo cool als een giraffe Wat is Thuisbezorgd.NL?

Volgens hun eigen site:
Thuisbezorgd is al meer dan vijf jaar de grootste eten
bestelsite van Nederland. Wij zorgen ervoor dat je bestelling aankomt bij een brede keuze aan bezorgrestaurants. De bestelling komt altijd aan, je hoeft je dus niet ongerust te maken over je maaltijd. Mocht men nu vanwege bijvoorbeeld weersomstandigheden niet kunnen bezorgen dan melden we dat even. Dus.. wat let je? Je bent maar een paar klikken weg van een lekkere maaltijd!


Zaterdagavond 5 uur, je zit op je luie kont, je hebt geen zin in koken. Actie: je gaat naar http://www.thuisbezorgd.nl, kijkt welke restaurants in de buurt zijn, zoekt een lekker maaltje uit en een half uur later wordt het thuisbezorgd. Makkelijk en overzichtelijk, nooit meer zoeken naar de folder van de snackzaak en geen telefoonkosten

Wat ik zelf een erg leuke feature vind is de "Waar bestellen de buren?" Ik zie meteen een aantal bekende namen bij mij in de buurt!

Ander pluspunt is dat de lijsten met wat er allemaal wordt aangeboden lekker overzichtelijk zijn. Dit is iets wat bij veel pizza bestel sites nog wel eens beter kan..

Minpuntje: de back knop werkt niet overal

Conclusie: top initiatief!! Nou nog afwachten of al die bedrijven die er op staan ook echt fatsoenlijk op tijd leveren.


Door: the_mobro op 27-3-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


henk


Begint het te leren
Op 28-03-2006 om 20:34

escobar


Komt net kijken
Op 19-04-2006 om 16:32


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.