What about Brian? tv

What about Brian? is een nieuwe serie op Net5. In deze soap/serie draait het allemaal om Brian en zijn vrienden. Al zijn vrienden zijn of gelukkig getrouwd of hebben een partner. Behalve Brian...

Brian is 34 jaar en ondanks een aantal misgelopen relaties gelooft hij nog steeds in de ware liefde. Zijn probleem is dat hij stiekem verliefd is op Marjorie, de vriendin van zijn beste vriend Adam. Laat het nou net zo zijn dat Marjorie gaat trouwen met Adam.
Marjorie zelf vindt Brian ook wel leuk, maar wil haar verloofde Adam niet opgeven.

Maar ook de vrienden van Brian hebben zo hun eigen problemen: In het prille huwelijk van Brians zus Nicole en haar veel jongere man Angelo zijn ook de nodige spanningen te bespeuren.
Dave, die samen met Brian een zaak in computerspellen runt, is al 13 jaar getrouwd met huismoeder Deena, maar ook hun huwelijk loopt niet zo soepel.


Ik vind deze serie op zich wel erg vermakelijk en niet zo heel erg slecht. Maar er zitten wel een aantal minpuntjes in.
heel erg jammer is dat de enige grappige persoon in de serie komt te overlijden. Het verhaal is soms best wel cliché en de personages lijken allemaal een perfect leventje te hebben met mooie banen.
Maar al met al is het redelijk leuke serie om je dinsdagavond mee te vullen.

What about Brian? werd op dinsdagavond om half 10 op Net5 uitgezonden. Op dit moment wordt de serie even niet uitgezonden.

Door: delived op 18-3-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


the_mobro


Heeft geen hobby
Op 18-03-2007 om 22:50

simone


Is al aardig bezig
Op 19-03-2007 om 06:58

henk


Begint het te leren
Op 19-03-2007 om 19:57


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.