Men in trees tv

In Men in trees draait het om de New Yorkse relatietherapeute Marin Frist die zelfhulpboeken schrijft. Nadat ze wordt bedrogen door haar verloofde verhuist ze naar Elmo in Alaska. In Elmo wonen veel aantrekkelijk single mannen. Marin zit totaal niet te wachten op al die mannen. Toch besluit ze in Elmo te blijven en stort ze zich op een nieuw boek met als onderwerp: íde maní.
de grappige en meelevende bewoners van Elmo zorgen dat je je zeker niet verveelt tijdens deze serie.

Men in trees is een leuke en grappige serie die net5 uitzendt. de bewoners zijn verbaasd dat een New Yorkse dame naar hun dorpje verhuist en dat levert vaak grappige taferelen op.
Ook de verschillende karaktertrekken van de Elmo bewoners zijn de moeite waard om naar te kijken. Buzz de piloot van het enige vliegtuig dat van en naar Elmo vliegt en Ben , de barkeeper met een geheim verleden en Patrick, een groot fan van Marin en beheerder van het enige hotel en het radiostation in het dorp. De in Alaska geboren en getogen Jack is een man van weinig woorden. Annie een vrouw die eerder relatieadvies van Marin heeft gekregen, komt naar Alaska als ze van Marinís problemen hoort en zij krijgt een relatie met Patrick.

In het najaar worden er weer nieuwe afleveringen van íMen in Treesí uitgezonden.Door: delived op 18-3-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.