GT/ST tv

zelf vind ik GT/ST super leuk!! EXCLUSIEF! Nadat we als eerste in Nederland konden melden dat Milan Verhagen terug keert in GTST, kunnen we je ook melden dat er opnieuw een nieuw personage in GTST zal verschijnen!
Het gaat om de actrice Gigi Ravelli, bekend van diverse belspelletjes van SBS 6. Gigi gaat de rol spelen van de dochter van huishoudster Rosa. Het personage komt net uit een internaat en zal ook snel een relatie krijgen. Geruchten van de website Radio melden dat het om een Sanders gaat.
Gigi wordt in de serie geschreven omdat het kijkcijferaantal enorm is gedaald, evenals de geloofwaardigheid. Daar moet de belspel-presentatrice verandering in brengen dus.

Wanneer de actrice voor het eerst te zien zal zijn, is nog niet bekend. | GoedeTijden

Geplaatst om 17:02 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer
Gratis naar Wilbert en Gieske
Aanstaande zaterdag in het programma Koppensnellers: Bartho Braat en Wibert Gieske bij de Kop van Jut!

Voor alle echt GTST fans natuurlijk DE kans om deze twee van dichtbij te zien en
eventueel een praatje te maken na afloop van de opname!

Omdat het publiek van Koppensnellers voor deze zaterdag nog niet helemaal vol
zit, hebben wij een speciale aanbieding voor de fans. We bieden je namelijk de
mogelijkheid om de opname van Koppensnellers GRATIS bij te wonen!

Naast het Kop van Jut spel bestaat het programma van Jack Spijkerman ook dit
jaar weer uit een aantal vertrouwde onderdelen, zoals het Panel, het Rad van
Fortuin en het Bel trekken vol cabaret! En nieuw dit jaar: in de Zetel, waarin
iemand die onbedoeld wereldberoemd is geworden even zijn verhaal mag doen.

Je wordt die dag tussen 11.30 uur en 12.00 uur verwacht in het Werkteater in
Amsterdam (Oost).

Het adres hiervan is:
Het Werkteater
Oostenburgergracht 75
1018 NC Amsterdam

De opname begint om 12.45 uur en is rond 14.45 uur afgelopen.

Lijkt het je leuk om zaterdag 24 maart aanwezig te zijn, mail dan naar: koppensnellers@idtv.nl
En bellen kan natuurlijk ook: 020- 3143420

Dit bovenstaand bericht is ons gestuurd door Krista Samson, werkzaam voor IDTV.

Geplaatst om 16:48 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer

dinsdag 20 maart 2007
Geert Hoes opnieuw in schaatsshow
Acteur Geert Hoes volgt zanger Jody Bernal op als schaatser in de nieuwe Holiday on Ice-show Romanza. De finalist van Sterren Dansen Op Het IJs is vanaf 24 oktober te zien op het ijs. Dat liet Holiday on Ice Productions maandag weten.

Voor de schaatspartner van Hoes uit het tv-programma, Sherri Kennedy, en Slawomir Borowiecki, de partner van medefinaliste Sita Vermeulen, zijn ook rollen weggelegd in Romanza.

Vermeulen won afgelopen zaterdag Sterren Dansen Op Het IJs. De zangeres is ook gevraagd voor de ijsshow, maar zij heeft nog niet definitief toegezegd mee te zullen schaatsen. Privé

Milan in april in GTST
Milan Verhagen, die gespeeld zal worden door Robin Zijlstra, zal op 10 april zijn entree maken in GTST. Wil je meer over het debuut van Robin in de soap weten en met wie hij vooral veel contact krijgt, klik dan hier. En hier lees je het nieuwsbericht ’’Milan Verhagen definitief terug in GTST’’.

Geplaatst om 17:48 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer

maandag 19 maart 2007
1,3 miljoen kijkers voor Bas Muijs
De eerste aflevering van de nieuwe Tien- serie ’Voetbalvrouwen’ werd zondagavond door bijna 1,3 miljoen kijkers bekeken. In het programma speelt ook Bas Muijs mee, een voormalig GTST-soapie.

Voetbalvrouwen gaat over de levens van de vrouwen in het leven van profvoetballers. Bas Muijs speelt in de serie een relatie met actrice Nicolette van Dam, die bij de wat jongeren bekend is uit Zoop.
Geplaatst om 17:32 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer

zondag 18 maart 2007
’’Kamer Nina mooiste decor!’’
Welk decor vind jij het mooist? We kregen duizenden stemmen, en dit is de uitslag!

513 stemmen: Kamer Nina
193 stemmen: Huize Sanders
164 stemmen: De Rozenboom
157 stemmen: Kamer Florien
94 stemmen: Huize Fischer
86 stemmen: Teluma onder
77 stemmen: Teluma boven
67 stemmen: Huize Dendermonde/Tuinman
23 stemmen: Teluma kelder
21 stemmen: Huize Selmorst

Natuurlijk kon men ook op het decor van Sanders Inc. stemmen. Tot onze grote schrik telden hij de stemmen op dit decor niet mee, dus vandaar dat wij niet weten hoeveel stemmen het werkpand van Ludo heeft gekregen.

Geplaatst om 10:50 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer
In de wandelgangen (18 mrt)
Kijkcijfers vergaan
De kijkcijfers van GTST gingen de afgelopen weken beetje voor beetje omhoog, maar sinds deze week is daar verandering in gekomen. Maandag keken er slechts 1,4 miljoen kijkers naar GTST (altijd de best bekeken GTST-dag), dinsdag, woensdag en donderdag 1,3 miljoen kijkers en vrijdag weer 1,4 miljoen kijkers. Nu het mooie weer eraan komt zal het over enkele weken waarschijnlijk nog dieper gaan zakken...

Christophe en Aukje aan ’t dansen
Zaterdag 31 maart begint het derde seizoen van de populaire RTL-show Dancing With The Stars. Net als de voorgaande reeksen zit er ook dit keer weer een GTST’er bij: Christophe Haddad (Nick). Maar hij is niet de enige, ook voormalig Charlie Fischer-actrice Aukje van Ginneken zal de voetjes van de vloer dansen. De andere deelnemers zijn Martijn Krabbe, Fabienne de Vries, Lodewijk Hoekstra, Helga van Leur, Nikkie Plessen, Bob de Jong en Bart Chabot. Het is niet helemaal duidelijk of ook werkelijk zaterdag 31 maart de nieuwe reeks begint i.v.m. het geschuif van het nog lopende Dancing On Ice. GoedeTijden

Bas Muijs maakt tv-comeback
Na een periode van ruim een jaar, waarin Bas weinig te zien was op TV, is Bas met ingang van zondag 18 Maart weer terug op het scherm in een gloednieuwe rol. Hij speelt de stervoetballer "Italo" in de serie "voetbalvrouwen" die bij Tien te zien zal zijn vanaf 20.30. Ruim een half uur eerder die avond is Bas ook al te zien. Hij is te gast in het EO-programma "Brief aan God"waarin hij met presentator Andries Knevel zal praten over het verlies van zijn twee vrienden Niels en Maurice, respectievelijk twee en zes jaar geleden. Bas neemt de kijker mee naar een voor hem bijzondere plek in zijn woonplaats Den Haag en ook naar het plaatselijke "theater aan het Spui", waar hij vele voorstellingen met zijn vrienden speelde. "Brief aan God" is om 19:55 uur op Nederland 2 te zien. Bas Muijs

Geplaatst om 10:44 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer
Sita verslaat Geert Hoes
Sita is zaterdagavond gekroond als de Koningin van het Ijs. De durfal van het programma Sterren dansen op het Ijs liet Casanova Geert Hoes achter zich. Geert hield het niet droog en Sita was verbouwereerd.

De afgelopen weken heeft Sita zich ontpopt tot dedare devil van het programma. Haar oersterke schaatspartner Slawomir liftte haar hoger dan alle andere deelnemers aan de show. "Ik heb geen moment last van angst gehad. Het gaf een onwijze kick om zo door de lucht te zweven. En dan nu ook nog eens de finale winnen... Ik heb er geen woorden voor.""Wat heb ik afgezien de laatste weken en me verbeten ondanks de blessures. En evengoed sta ik hier vanavond als winnares... Ongelofelijk!"

Sita is de verbazing over haar overwinning nog niet te boven. Met groots gebaar versloeg ze Geert Hoes, die jarig was en hoopte het ultieme cadeau, namelijk de overwinning, te krijgen. "Arme Geert... hij had het ook erg verdiend. Ook hij heeft zich helemaal uit de naad getraind." Geert gaf zijn tranen de vrije loop. Maar de Casanova die de afgelopen weken vele meisjesstemmen kreeg, zei ook dat hij sowieso geemotineerd was omdat het schaatsen stopt. "Ik heb dit echt heel leuk gevonden." | Privé

Geplaatst om 10:33 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer

zaterdag 17 maart 2007
Milan krijgt oogje op Florien en Nina
Exclusief - Milan Verhagen zal in GTST een oogje krijgen op Florien en Nina. Het tweetal, dat net klaar is met hun affaires (Noud, Fos) zal met elkaar de strijd moeten aangaan om Milan voor zichzelf te winnen.

Florien maakt een goed begin. De Fischer zal de eerste zoen uitdelen aan Milan. Ze zal daarbij ook vertellen dat Nina verliefd op ’m is.

Milan wordt gespeeld door Idols II-deelnemer Robin Zijlstra. Voorheen werd de rol vertolkt door Wouter de Jong. | GoedeTijden, niet overnemen!

Geplaatst om 11:24 | Permanente link | Reacties (3) | Reageer
Finale Dancing On Ice met Joris Putman nadert
De grand finale van het RTL 4-ijsdansspektakel ‘Dancing On Ice’ op woensdag 21 maart staat naast de felle strijd tussen de finalisten Sander Janson, Quinty Trustfull en Joris Putman, bol van muziek van wereldniveau. Kijkers kunnen zich verheugen op puur topamusement, met overweldigende acts on ice en indrukwekkend gastoptredens van onder andere Simon Webbe en een duet van Alessandro Safina met Petra Berger.

Na langdurig trainen onder creatieve begeleiding van de professionele coaches, verhardt zich nu de strijd om de felbegeerde titel. Er is geen tijd voor tranen, want het wekelijks steeds pijnlijker wordende afscheid van collega-schaatsers wordt nu wel heel direct gevolgd door keihard werken. De spectaculaire finale is angstvallig dichtbij en werkelijk alles wordt uit de kast getrokken om een ongekende performance neer te zetten. Bovendien moeten er twee optredens worden ingestudeerd. Ook dit keer geven Joan Haanappel (juryvoorzitter), Sjoukje Dijkstra en Chris Laheij hun kritisch oordeel, maar de kijker thuis bepaalt uiteindelijk per sms en telefoon wie zich winnaar mag noemen van ‘Dancing On Ice’ 2007.

De voormalige ‘Dancing On Ice’-kandidaten, onder wie ex-bokser Regilio Tuur, ‘Big Brother’-deelneemster Kelly, Suze Mens (van tv-programma ‘Business Class’), presentatrice Marielle Bastiaansen, acteur John Jones, presentatrice Stella Gommans, ‘Dancing With The Stars’-jurylid Jan Postulart, ‘TV Makelaar’ Marilou le Grand, presentator Winston Gerschtanowitz en musicalster Dieter Troubleyn, maken bovendien hun opwachting in deze finale met een korte kür om hun binnen zeer korte tijd verworven schaatskunsten nog een keer te vertonen.|

’Dancing On Ice’, finale, woensdag 21 maart, om 20.30 uur bij RTL 4. | TVVisie

Geplaatst om 11:02 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer

vrijdag 16 maart 2007
Inge Ipenburg was De Mol
Inge Ipenburg was De Mol in Avro’s Wie Is De... Mol. Door zichzelf volgens eigen zeggen als het ware ’te splitsen in twee personen’ slaagde ze erin de groep deelnemers vakkundig om de tuin te leiden.

Omdat Inge zichzelf presenteerde als "hardwerkende kandidate" had bijna niemand in de gaten dat de oud-Goede Tijden Slechte Tijden actrice (waarin ze Martine Hafkamp speelde) eigenlijk tegenwerkte, zo vertelde ze.

In stilte genoot Inge van de naïveteit van haar medekandidaten. "Heerlijk om ze zo gezellig in de maling te nemen", gniffelde ze na afloop. | Privé

Geplaatst om 16:07 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer

donderdag 15 maart 2007
Charlie krijgt Valentijn
De voogdij tussen Charlie en Nick over Valentijn komt waarschijnlijk volgende week tot een einde. Dan zal de rechter namelijk beslissen wie van de twee voor het kind mag zorgen. En laten wij nou net al het antwoord weten...

Want niet Nick maar Charlie zal het kind krijgen, ondanks dat het huis van Sanders een stuk luxer en veiliger is. Nick kan het antwoord maar niet geloven en zoekt troost bij de schietbaan. Als dat maar goed gaat... | GoedeTijden

Geplaatst om 17:18 | Permanente link | Reacties (2) | Reageer
Voorruitzichten 19 t/m 23 mrt
Maandag 19 maart
Fos schrikt als Nina hem in het Zweeds heeft laten zeggen dat hij met Skylar naar bed wil. Jack belooft Vadim dat Rikki haar mond houdt over hun geheime deal. Hij wil dat Rikki liegt tegen Anita.

Dinsdag 20 maart
Noud wil zijn excuses aanbieden voor zijn vlucht naar Curaçao, maar Laura geeft hem de kans niet. Bij de relatiedeskundige laat Charlie haar goede wil zien om aan haar relatie te werken, maar Nick wil absoluut scheiden.

Woensdag 21 maart
Mo wil nu eindelijk weten of Dian met hem wil trouwen. Houdt ze echt wel van hem? Noud steelt een sleutel van een Rozenboomkamer als Sjors hem betrapt. Kan de verrassing voor Fos en Skylar nu nog wel doorgaan?.

Donderdag 22 maart
Laura ziet in dat zij een goed contact tussen Dennis en Noud in de weg staat. Ze wil dat Noud bij Dennis intrekt. Ludo en Laura maken plannen voor een benefiet kunstveiling, maar Dian, de eigenaar van De Rozenboom, wil hier absoluut niet aan meewerken.

Vrijdag 23 maart
Nick probeert zijn woede de baas te blijven op de schietbaan. Gelukkig krijgt hij tips van een andere schutter. Barbara en Robert testen de douche in hun nieuwe badkamer. | GoedeTijden

Geplaatst om 17:14 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer
Milan Verhagen definitief terug in GTST
Het nieuwtje dat Milan Verhagen terug keert in GTST blijkt waar te zijn. Een week geleden kregen we via een geheimzinnige figurant te horen dat Idols II-deelnemer Robin Zijlstra de rol zal vertolken als de nieuwe Milan. De figurant zou hem gezien hebben tijdens opnames bij de studio’s in Aalsmeer voor GTST. Het nieuwtje, dat wij voor het eerst ter wereld brachte, blijkt dus waar te zijn...

In de voorruitzichten over enkele weken staat namelijk het volgende: Charlie is verbijsterd als ze hoort dat Milan terug komt naar Nederland. Bing weet hem meteen te strikken als DJ, maar deinst terug als hij hoort dat Milan het ex-vriendje van Sjors is... Robert heeft hier maling aan, hij is dolblij om zijn zoon weer in de armen te kunnen sluiten!

Milan werd destijds, voor hij uit GTST vertrok, vertolkt door Wouter de Jong (zie foto). Wouter vertrok uit GTST om zich te verbeteren in de toneelwereld en vertrok naar de toneelschool. Milan stond in GTST het meest bekend om zijn ’’nee-woord’’ die hij gaf tijdens zijn bruiloft met Charlie. Hij gaf dit antwoord omdat hij meer voor Sjors voelde dan voor de Fischer. Tijdens de moord op Pascale (2004) vertrok Milan uit Meerdijk om zich helemaal te richten op zijn beroep: DJ. Over enkele weken zal hij voor het eerst te zien zijn...

Lees hier het nieuwtje die we van de figurant kregen. | GoedeTijden

Geplaatst om 17:12 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer

woensdag 14 maart 2007
Over enkele weken in GTST...
Skylar moet weer terug naar Zweden, maar Fos en Nina hebben een slim plannetje bedacht om haar te verstoppen. Rikki gilt plotseling keihard, omdat ze schrikt van een man voor het raam. Dian wil ondertussen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis. Ze is behoorlijk van slag.

Barbara treft Florien huilend aan. Ze blijkt haar moeder vreselijk te missen en vertelt barbara alles over de ziekte waaraan ze is overleden. Laura probeert ondertussen Noud er met alle macht van te overtuigen om toch maar bij Dennis te gaan wonen.

Barbara gaat helemaal niet naar de rechtbank, maar regelrecht naar het ziekenhuis. Ze doet dit stiekem en niemand mag dit te weten komen. Skylar stelt voor dat fos met haar naar Zweden gaat. Noud spreekt ondertussen Rikki eens ernstig toe: waarom beschuldigt ze hem in vredesnaam?

Ludo is enthousiast over zijn kunstveiling voor het goede doel, maar Nina vraagt zich af of het nou wel zo’n succes wordt. Noud wil niet dat Anita en Dennis om hem ruziemaken en wil daarom vertrekken. Nick krijgt een heel aantrekkelijk zakelijk aanbod van zijn medeschutter...
Dit en meer eind maart in GTST. | GoedeTijden & Punt
Geplaatst om 18:20 | Permanente link | Reacties (1) | Reageer

dinsdag 13 maart 2007
Marly, Everon en Joris aan de fitness
Afgelopen zondag 11 maart hebben Everon Jackson Hooi (Bing), Marly van der Velden (Nina) en Joris Putman (Morris) sportieve oefeningen gedaan voor Internationale Kinderhulp Nederland, oftewel de IKN. De drie GTST-spelers zijn ambassadeur van de organisatie en zijn vollop in beweging geweest in Arnhem. Bij het fitnesscentrum van Emile Ratelband mocht het drietal zich flink in het zweet ploeteren. Het geld gaat uiteraard naar de organisatie IKN voor het Patmos kinderdorp in Congo. Volgens getuiges hebben Marly, Joris en Everon zich kapot gefitnesst. Petje af dus! | GoedeTijden

Geplaatst om 18:05 | Permanente link | Reacties (0) | Reageer
Wik Jongsma heeft geen goed woordje voor GTST
Wik Jongsma, die jarenlang meneer Harmsen speelde in Goede tijden slechte tijden, verbaast het niet dat de soapserie kampt met lagere kijkcijfers. “In onze tijd haalden we met gemak 1,9 miljoen kijkers, en dat gebeurt nu niet meer“, vertelt Jongsma in Privé. “Goede tijden slechte tijden is geen soap meer. Recentelijk was er een aflevering dat Ludo denkbeeldig de toekomst in wordt genomen. Met verbazing heb ik ernaar gekeken. Toen dacht ik, het is geen soap meer. Ik vond deze aflevering heel erg. Het is een proces waarin ze de spelregels uit het oog verliezen en denken alles maar te kunnen maken.” Niet alleen de makers, maar ook de acteurs zijn volgens Jongsma verkeerd bezig. “Als ik kijk naar de dochter van Ludo en Janina, Nina heet ze in de soap, dan vind ik dat een hysterisch meisje. Daar kan ik niet naar kijken, ik word daar erg benauwd van. Doe eens normaal meisje, en ga je vak leren. Als ik met haar zou moeten werken, zou ik binnen de kortste keren ruzie hebben.”


Door: simonee(L) op 21-3-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Sophie


Een echte topperrr
Op 23-03-2007 om 16:45

Imjori


Heeft geen hobby
Op 23-03-2007 om 17:18

Sophie


Een echte topperrr
Op 23-03-2007 om 18:06

minelle


Is al aardig bezig
Op 23-03-2007 om 19:19

pleuntje


Een echte topperrr
Op 24-03-2007 om 10:13

simonee(L)


Komt net kijken
Op 24-03-2007 om 14:24

the_mobro


Heeft geen hobby
Op 26-03-2007 om 08:59

Rozemarijn


Een echte topperrr
Op 26-03-2007 om 21:06

Noompie


Begint het te leren
Op 28-03-2007 om 16:44

its-me


Komt net kijken
Op 28-03-2007 om 17:35

nicole689


Begint het te leren
Op 30-03-2007 om 22:41

Imjori


Heeft geen hobby
Op 31-03-2007 om 11:15

pleuntje


Een echte topperrr
Op 31-03-2007 om 15:28

deb0r@


Is al aardig bezig
Op 02-05-2007 om 16:45


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.