Voetbalvrouwen tv

Voetbalvrouwen is een Nederlandse komedieserie van de zender Tien. De eerste aflevering kwam op 18 maart 2007 op de buis. De eerste aflevering werd erg goed bekeken.

De serie speelt zich af in Amsterdam. Het vertelt het verhaal van 4 vrouwen van een voetballer. Voetbalvrouwen bevat zowel elementen van drama als komedie. Veel terugkerende aspecten van de serie doen denken aan een succesvolle tv-serie in dit genre; Rozengeur & Wodkalime en Gooische Vrouwen.

De slagzin van de serie luidt De serie met ballen.

Voetbalvrouwen vertelt het verhaal van vier vrouwen van een voetballer. Arjan Duivendrecht (Victor Lw) is coach van een voetbalteam dat net een nieuwe aankoop heeft gedaan: de bekende spits Danny Doornbos (Mike Weerts) zal zich bij het team voegen. Hierdoor verandert er het een en ander in de opstelling: de huidige spits, Jeffrey Woesthoff (Barry Atsma) moet voor Danny plaatsmaken.

Ondertussen hebben de vrouwen andere dingen aan hun hoofd: de Brabantse Renske Veldman (Sophie van Oers) heeft met haar vriend Danny een nieuw huis gekregen, maar moet even wennen. Het leven van voetbalvrouw is nieuw voor haar en ze kan in het begin moeilijk omgaan met de andere drie vrouwen die zon leven al langer gewend zijn. Liz Duivendrecht heeft een moeilijke relatie met haar man Arjan en vertoeft de hele dag op de manege die ze van hem cadeau heeft gekregen; liever ging ze naar Spanje om daar een manege te beginnen. Solange (Nicolette van Dam) is het huisslaafje van Italo Ferrero (Bas Muijs) en probeert een onderbroekenlijn op te zetten voor hem om bekendheid te werven. Melanie tot slot raakt haar baan kwijt door haar man Jeffrey die met de komst van Danny blijkbaar minder goed presteert. Ze probeert vanalles om haar man weer naar een hogere positie te krijgen, waarvan zij uiteindelijk mee profiteert.

Ik vind het een leuke serie, omdat er grappige maar ook spannende dingen in voorkomen. Er is veel variatie in maar vooral veel humor!

Door: pleuntje op 1-4-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


the_mobro


Heeft geen hobby
Op 02-04-2007 om 10:06

simone


Is al aardig bezig
Op 02-04-2007 om 10:56

pleuntje


Een echte topperrr
Op 02-04-2007 om 20:19

hester


Begint het te leren
Op 03-04-2007 om 08:05

Sjanneke


Komt net kijken
Op 24-04-2007 om 09:42

minelle


Is al aardig bezig
Op 25-04-2007 om 13:07

deb0r@


Is al aardig bezig
Op 02-05-2007 om 16:13


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.