Black games

De reclamecampagnes beloven ons het nieuwste van het nieuwste in het spel "black": een shooter waarin je werkelijk alles kapot kan schieten. Staat de vijand achter een muur? dan schiet je daar toch doorheen!

Ikzelf heb het genoegen over een xbox te beschikken en ging het spel dus spelen (ik neem aan dat het spel voor alle platformen hetzelfde is). Het eerste irritatiepuntje dringt zich aan: een ellenlange intro met slechts muziek en namen van medewerkers dat niet te skippen is. Ook in de rest van het spel moet elk filmpje per missie bekeken worden (duurt enkele minuten) tenzij de missie volledig is uitgespeeld. Maar goed, daarna begint het spel. Dit begint veelbelovend; in een kamertje moet je een shotgun oppakken (anders kun je de deur niet uit zijn scharnieren blazen) en met de AK die buiten ligt kun je op de vijanden schieten die al direct de hoek om komen kijken.
Dit oogt realistisch; schiet ze in hun arm en je ziet dat ze daar geraakt worden. Schiet ze in hun hoofd en ze zijn direct dood. Helaas is er echter geen bloedspetter te zien, maar door de goedgevormde motoriek is dit geen enorme afbreuk aan het realisme. De rest van het eerste level geeft ook een goede impressie van het spel: halve etages van flatgebouwen opblazen met een RPG, een bullet-time effect als je bijna dood bent, suizende oren na een granaat die vlakbij ontploft, auto’s die ontploffen als de benzinetank een paar keer geraakt is et cetera.Intussen valt echter iets onrealistisch aan het spel op: de denkwijze van de tegenstanders; hoewel ze wel op je blijven schieten als ze je weten te vinden is hun intelligentie ver van dat van de tegenstanders in bijvoorbeeld Fear.
Uitdagend is het spel wel. Op het moeilijkste niveau is voorzichtigheid zeker geboden. DIt helaas ook vanwege het bijzonder lage aantal savepoints, lange stukken moeten zo opnieuw.

Over het algemeen een leuke uitbreiding in het assortiment van shooters. Het spel blinkt uit in effecten, interactiviteit met de omgeving (lees: slopen), realistisch schieten en het is goed vormgegeven. Door de nogal domme tegenstanders vind ik het spel echter een stuk minder goed dan het had kunnen zijn. toch geef ik het een ruime voldoende.

Door: VBakker op 6-4-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


the_mobro


Heeft geen hobby
Op 06-04-2006 om 13:15

Sophie


Een echte topperrr
Op 06-04-2006 om 21:36

simone


Is al aardig bezig
Op 06-04-2006 om 21:48

Sophie


Een echte topperrr
Op 07-04-2006 om 07:10

simone


Is al aardig bezig
Op 07-04-2006 om 09:02

en er zijn vele leukere spelletjes, ken je:
http://www.habbohotel.nl/habbo/nl?

en ook heel leuk:

http://tytane.free.fr/pages/dollmaker.htm al?

Leuk dolls aankleden. Helaas kan je weinig met je doll als je haar eenmaal hebt aangekleed... dat is dan weer jammer...

Op weer een andere site kan je al aangeklede dolls downloaden en gebruiken als avatar of gewoon voor de leuk op je eigen site

http://www.mycartoondolls.com/index2.html


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.