Football Manager 2007 games

Football Manager, de al lang lopende succesvolle franchise van SI-Games is de koning onder de voetbal managment spellen.

Het team ontwikkelaar van Championship Manager besloot na de overname van hun ontwikkelstudio een eigen studio te beginnen maar namen wel alle kennis en techniek mee die de inmiddels ver afgegleden CM-serie zo groot maakte. Hieruit is inmiddels het derde FM deel uitgebracht.

In dit spel ben je naast coach ook technisch directeur van de club, in Engeland is dat gebruikelijk. In Nederland niet.
Dit houd in dat je naast een gedetailleerde tactiek verzinnen en je spelers tevreden houden ook verantwoordelijk bent voor de scouting, de technische staf, maar vooral ook de transfers.

Scout, koop, organiseer je tactiek, overleg met het bestuur.
Zorg dat je spelers jongere spelers begeleiden. Promoveer, voldoe aan de eisen van supporters en bestuur. Houd rekening met de financiŽn. In elke club ligt een uitdaging.
Werk bijvoorbeeld Cambridge Utd. op uit de Conference National tot de Premier League, of kies voor AC Milan en win de Champions League. Aan jou de keus.

De grootste vernieuwingen sinds FM 2006 liggen in de communicatie met spelers. Je kunt nu een teamtalk organiseren en ook onderling met spelers praten. Dit kan grote effecten op je team hebben. Het is belangrijk je spelers te íkennení.
Verder zijn ook de 2D match engine, het transfersysteem en het tactische systeem opgeschroefd, naast vele andere kleine verbeteringen.

Je hebt de keuze uit honderden clubs en landen, je kunt duizenden spelers scouten. Hoe uitgebreid dit spel is kan je alleen ervaren door het te spelen!

Hou je van voetbal en ben je een zelfverklaard tactisch meesterbrein? Denk je het Nederlands elftal beter te kunnen laten ballen dan Van Basten? Dan is dit het spel voor jou.
Help jouw club naar de top, en vergaar een plaats tussen trainers als Wenger, Ancellotti, Cruyff en Michels.


Door: Mickey op 6-6-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Imjori


Heeft geen hobby
Op 11-06-2007 om 15:01

Mickey


Begint het te leren
Op 11-06-2007 om 15:16


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.