Shopaholic zegt ja! boeken

shopaholic3 Ik vind deze boek niet zo erg goed dan deel vier als we het mogen vergelijken (deel 1 & 2 nooit gelezen).

Grappig is het boek uiteraard wel, maar wat ik niet zo fijn vind is dat het zo langdradig is, als het een boek is met veel verhaallijnen, meer gebeurtenissen zou een groot boek wel goed zijn geweest.

Het verhaal gaat dus over Rebecca Bloomwood die verloofd wordt door haar vriend Luke Brandon. Dan gaat ze als tekeer huwelijkslijsten deponeren (wat ik niet zo leuk vind omdat ze iedere keer nieuwe lijsten maakt). De grootste verhaallijn hierbij is dat haar moeder de bruiloft wilt organiseren en haar schoonmoeder ook. Ze moest een van de twee opgeven, maar ze durft het niet. Dat is waar ik het meest aan ergert, dat ze niet durft te zeggen steeds of bijna wilt zeggen en dan door omstandigheden weer terugtrekt...

Maar voor de rest is het een goed boek, omdat de schrijfwijze toch wel grappig is, ik heb deel 4 gelezen en die is stukken beter!

Uiteindelijk is het een happy ending geworden, problemen van de twee bruiloften zijn opgelost, hoe ga ik niet verklappen uiteraard.

Kortom, deze boek is wel aan te raden als je een Sophie Kinsella fan bent die al haar boeken leest (uit respect oid), maar niet als je echt op zoek bent naar een leuke niet vervelende boek (tenzij je veel geduld hebt).

Door: yanny op 29-8-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Justa


Begint het te leren
Op 21-11-2007 om 15:24


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.