Hyves.nl websites

hyves Hyves is een vriendennetwerk site, een profielensite zoals Myspace, Hi5 enzovoorts. Het enige verschil is dat hyves nederlands is en de meeste leden uit nederland komen.

Wat er leuk aan is, is dat ook BN’ers geregistreerd zijn, zo hebben we de bekende Balkenende, Wouter Bos, Femke Halsema, Jim Bakkum, Geert Wilders ect. Uiteraard zijn er fake accounts van mensen die voordoen als een bn’er, maar je ziet duidelijk het verschil omdat bij de echte Wouter Bos veel vrienden zijn.

Er is een zoekbox waar je mense op kan zoeken, een oude klasgenootje, buurman/vrouw, docent? Mits ze ingeschreven zijn bij hyves natuurlijk.

De site krijgt steeds nieuwe functies erbij, zo kan je nu een optie aanvinken om alleen Bn’ers te zoeken en ook kan je zien wie je allemaal kent en een hyve hebben. Zo zag ik laatst oude klasgenoten op de site waar ik geen contact mee heb maar via hyves weer wel. Nu kan je ook relaties aangeven tussen je vrienden, bijvoorbeeld klasgenoot relatie, werk relatie etc..

Wat ik minder vind is dat de site soms erg traag is (mede omdat er zoveel mensen lid zijn) en soms werken dit niet naar behoren. Had een keer iemand geaccepteerd maar werd niet opgeteld bij mijn totaal vrienden en iemand had mij toegevoegd, ik kreeg wel een email maar aangekomen op de site staat er geen vriendenverzoek de volgende dag pas... dit soort dingen dus.
Door: yanny op 8-9-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Rozemarijn


Een echte topperrr
Op 15-09-2007 om 10:50

Imjori


Heeft geen hobby
Op 12-10-2007 om 14:50

Sucia


Is al aardig bezig
Op 19-10-2007 om 07:32

poeka


Begint het te leren
Op 04-11-2007 om 08:47

Kriistel


Begint het te leren
Op 07-12-2007 om 14:36


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.