DCD Shrink ware

Een leuke programma waarmee je makkelijk dvdís kunt koperen. Je kunt deze openen vanaf de pc/laptop of rechtstreeks vanaf DVD. Te downloaden op de volgende site:
http://www.mrbass.org/dvdshrink/


Met dit programma kun je zaken deselecteren/verwijderen uit de dvd, zodat je na het kopieren een "eigen versie" van de film kunt maken. Je kunt er bijvoorbeeld ondertitelingen uithalen die je niet nodig hebt(zoals spaanse,italiaanse enz), Maar ook kun je extra stukken verwijderen die je niet nodig hebt.

Dit is een makkelijk programma wanneer je bijvoorbeeld een originele dvd wilt kopieren maar deze meer dan 4.3 gb is waardoor hij niet op 1 DVD zal passen bij het kopieren. Met dir programma kun je namelijk ook de film verkleinen door de kwaliteit van de film iets terug te zetten en zaken niet te kopieren. je kunt de hoofdfilm makkelijk op 80 procent zetten en je zult niets merken op tv. Wanneer je dan de extra scenes ook niet selecteert voor het brandproces zul je de hoofdfilm makkelijk kunnen branden op 1 DVD via dit programma.

voordelen:

-Gratis
-Makkelijk
-deselecteren van verschillende bestanden:
*Ondertitels
*Extra scenes
*Kwaliteit films

Nadeel
Kan niet omgaan met beveiligde dvdís. Maar hiervoor is een ander programma gemaakt dat heet dvdfabdecrypter te downladen

door: bj

Door: bj op 25-10-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.