Blackout Britney Spears album muziek

blackout album Manufacturers: Jive Records
Productgroup: Music

80 - 90% van de reviews die ik heb gelezen zijn erg positief over de nieuwste album van Britney Spears. Nou ik ga niet meteen haar album kopen of downloaden, maar op Youtube staan al haar nummers al erop, ik ga ze allemaal luisteren en beoordelen en kijken of ze nou echt zo goed zijn zoals de reviews beloven. ^^

Gimme More - 4 / 5 sterren
Piece of Me - 2 / 5 sterren
Radar - 5 / 5 sterren
Break the ice - 5 / 5 sterrren
Heaven on Earth - 4 / 5 sterren
Get Naked - 3 / 5 sterren
Freakshow - 3 / 5 sterren
Toy Soldier - 4 / 5 sterren
Hot as Ice - 5 / 5 sterren
Ooh Ooh Baby - 5 / 5 sterren
Perfect Lover - 1 / 5 sterren
Why Should I Be Sad - 2 / 5 sterren

Bonus tracks
Get Back iTunes bonus nummer[1] - 4 / 5 sterren
Everybody iTunes bonus nummer[2] - 4 / 5 sterren


"Gimme More" - 4 / 5 sterren
Deze hoor ik wel vaak, door de herhaling van het woordje "gimme gimme gimme" heeft het wel een speciaal deuntje. Beat die door hele nummer door gaat maakt het ’stoer’. :-d Heel veel bewerkt, maar is wel leuk en funky!
Top 40: (nog) niet in NL, wel in Amerika al.
Zit in hoofd: bij mij niet echt...


"Piece of Me" - 2 / 5 sterren
Niet bepaald mooi, hou wel van de harde beat in de achtergrond wat het nummer kracht en power geeft. Maar voor de rest is nogal saai en is niet echt denderend goed.
Top 40: 25% kans zit er wel in.. omdat het britney is met haar comeback e.d.
Zit in hoofd: Ja half, zinnetje: you wanna piece of me? heb ik wel in mijn hoofd maar de rest herinner ik me niet echt.


"Radar" - 5 / 5 sterren
Opmerkelijk zeer positief in reviews die ik heb gezien deze nummer. Ik vind het zelf ook erg goed. Het heeft een leuk deuntje en een mooi nummer.
Top 40: Absoluut!!!
Zit in hoofd: Ja! Als ik aan het woord Radar denkt gelijk die muziek erbij in mijn hoofd.


"Break the Ice" - 5 / 5
Deze lijkt op Justin Timberlake nummers (bijv. My Love refrein) met een hoge stemmetje en muziek, erg leuk! Waarschijnlijk wordt het ook een hit.
Top 40: Definitely!!
Zit in hoofd: Ja, echt wel!!


"Heaven on Earth" - 4 / 5 sterren
Deze lijkt op een mix van Sugababes nummer Push the Button, omdat muziek steeds verder en hoger gaat en Gwen Stefani’s stem lijkend hoor je weleens. ^^ Wel luisterbaar op zich
Top 40: Kan wel, maar duurt waarschijnlijk veeel later pas.
Zit in hoofd: Nee, bij Push the button heeft het een woordje dat je kan onthouden en dan komt muziek vanzelf in je hoofd erbij, maar deze helaas niet.


"Get Naked (I Got a Plan)" - 3 / 5 sterren
Het heeft wel een deuntje door dat mannenstem doorheen, maar verder is het niet zo bijzonder... werd niet gelijk enthiousiast na eerste keer luisteren. Op wat voor nummer lijkt het? FF nadenken, ik denk aan Kelis - Trick Me, ook zo’n HipHop/R&B song. Maar moet wel zeggen dat het afwisseling geeft met andere nummers van haar.
Top 40: Kan wel, die van Kelis is ook erin gekomen... dat gebler van die man erin kan geinig zijn...
Zit in hoofd: Ja dan mannenstem gebler wel...


"Freakshow" - 3 / 5 sterren
Door de herhaling van Freakshow heeft het wel een bepaalde beat en is het redelijk luisterbaar. Lijkt een beetje op The Black Eyed Peas songs, beetje gek maar wel leuk om te horen! Vergeleken met Toy Soldier vind ik deze wel wat minder.
Top 40: Kan wel denk ik, 50%.
Zit in hoofd: Ja, door het woordje freakshow te lezen hoor ik haar stem en het muziekje erbij..


"Toy Soldier" - 4 / 5 sterren
Echt een ’wild’ dansnummer, het is maar echt of je van houdt, als je van Jean Paul nummers houd, hou je ook van deze denk ik. Ik vind het wel een apart nummer, het refrein is wel goed op zich, het geeft afwisseling en dat is wel weer mooi, en ja ik hou o.a. van dit soort ’wilde’ muziek soms, vandaar die 9.
Top 40: Ja, denk het wel.
Zit in hoofd: Ja!


"Hot as Ice" - 5 / 5 sterren
Deze is erg mooi! Geen woord om te beschrijven, na eerste keer horen weet ik het al. Vandaar dat ook in de meeste reviews deze erg positief naar voren kwam.
Top 40: Ja absolute!!!
Zit in hoofd: Ja!


"Ooh Ooh Baby" - 5 / 5 sterren
Als je begin luistert denk je ok valt wel mee op zich maar zodra ik het refrein hoort weet ik al zeker dat het een mooi nummer is, het heeft een deuntje en het kan in je hoofd zitten.
Top 40 hit: Maakt zeker kans!
Zit in hoofd: bij mij wel! :-d


"Perfect Lover" - 1 / 5 sterren
Nee deze nummer is echt zwak, muziek redelijk maar zeker niet goed, geen leuke onthoudbare refrein. Gewoon een nummer wat je normaal soms hoort van onbekende artiesten... nee deze vind ik niet leuk in vergelijking met overige nummers. Ik probeer goed te luisteren en dingen uit te halen die ik wel leuk vind maar is me niet gelukt.
Top 40: Dat zit er niet in, helaas!
Zit in hoofd: NEE!


"Why Should I Be Sad" - 2 / 5 sterren
Tekst & boodschap duidelijk en sterk. Maar nummer zelf muziek en ritme valt mee, het is luisterbaar maar geen deuntje die je meteen goed onthoudt en in je hoofd blijft hangen...
Top 40: Nee denk het niet
Zit in hoofd: NEE!


"Get Back" iTunes bonus nummer[1] - 4 / 5 sterren
Hey weer een nummer dat lijkt op typisch justin timerlake’s. ^^ Het stukje met de achtergrond muziek die lijkt op My Love.. klopt dat? ;-)
Vooral het refrein vind ik super, maar de rest valt wel mee, dus vandaar maar 4 sterren ipv 5 sterren. Herhalingen van het woordje get back is ook erg leuk gedaan, heel veel computer bewerking maar geeft niet, het is nog steeds luisterbaar!
Top 40: Ja! Maar ik weet niet of dat kan sinds het een ITunes bonus nummer is...
Zit in hoofd: Ja!


"Gimme More (Junkie XL Du(h) " iTunes bonus nummer[2] - ?
Deze kan ik niet vinden op Youtube... dus geen beoordeling hiervan.


"Everybody" iTunes bonus nummer[2] - 4 / 5 sterren
Wel leuk nummer, eerste keer horen geef ik een 4 sterren, kan stijgen naar 5 vooral als je vaker hoort. Het heeft een deuntje en het refrein is erg mooi! Op wat nummer lijkt deze? Ik denk Jeniffer Lopez lets get loud soort... iets minder bewerkt door computer..
Top 40: Dat zit er wel in, denk 50% kans. Weet ook niet of het kan sinds het een itunes bonus nummer is.
Zit in hoofd: britney en dat mannen/computer bewerkte stem die "everybody" zingt zit erin.


Conclusie
Er is maar 1 nummer dat naar mijn idee slecht is, dus deze album is zeker aan te raden, maar natuurlijk heeft ieder zijn eigen smaak, dus koop het niet (tenzij je fan bent van haar), beluister eerst de previews of luister als je geduld hebt hele nummers op Youtube. ^^
Meestal zitten er maar stuk of 4 a 5 nummers hooguit die leuk zijn en in top 40 belanden, maar deze album heeft wel meer denk ik die in de top 40 komen vroeg of laat.
En wat heel kenmerkend is: veel herhalingen van woordjes en overdreven (leuk) bewerkt door de computer. Ook de bonus nummers zijn leuk, dit is echt super! Bekijk ook andere blogs van Yanny

Door: yanny op 3-11-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


the_mobro


Heeft geen hobby
Op 12-11-2007 om 16:02

Fauvetje


Komt net kijken
Op 28-01-2010 om 17:42


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.