Enrique Englesias muziek

De voledige naam van Enrique is Enrique Miguel Iglesias
Enrique is geboroen op 8 mei 1975 in Spanje in de stad Madrid. Hij was de jongste zoon thuis. Enrique heeft een oudere zus en een oudere broer(die ook zanger is) Toen Enrique 3 jaar was gingen zijn ouders uit elkaar.
Enrique’s moeder heeft nog twee dochters uit latere relaties Zijn vader heeft ook nog vijf kinderen met een Nederlandse vrouw.

Enrique heeft vanaf 2002 een relatie met de Russische tennister/model Anna Kournikova. Ze leerden elkaar kennen op de set van de videoclip voor zijn hit Escape. Anna en Enrique zijn verloofd.

Enrique werd in september 2005 gekroond tot ’meest sexy vrijgezel’ door het Spaanse tijdschrift People en Espanol. Hij werd geprezen om zijn ’smeulende uiterlijk en zijn succesvolle crossover uitstraling’.

In juni 2007 verscheen zijn nieuwe album Insomniac waarvan de eerste single ’Do You Know (Ping Pong Song)’ een grote hit werd. Op 19 november 2007 gaf hij zijn tweede concert in Nederland in Ahoy Rotterdam. Eerder stond hij in 2002 in dezelfde zaal.

Door: Jisca op 11-1-2008 | Login om te stemmen Of registreer je hier.Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.