Holland’s Next Top Model tv

Holland’s Next Top Model is een televisie programma waar ze in 3 weken zoeken naar het nieuwe Nederlandse topmodel.
Holland’s Next Top Model is de Nederlandse versie van de hitserie America’s Next Top Model. En Tyra Banks heeft het programa bedacht

Op 4 september 2006 begon bij RTL 5 de eerste serie van ’ModelMasters: Holland’s Next Topmodel’.Iedere keer als de kandidaten een fotoshoot deden werden ze op basis van hun beste foto beoordeeld door een jury. Aspirant-topmodellen tussen 17 en 27 jaar konden zich via internet opgeven voor het programma. De hoofdprijs was een fotoshoot door een beroemde modefotograaf in Glamour, een contract met Maybelline cosmetica en een starterscontract bij het modellenbureau Max Models ter waarde van € 50.000.
De winnaar van de eerste serie was Sanne Nijhof

Een tweede seizoen begon op 12 maart 2007.Dit seizoen gingen de laatste 5 modellen naar Kaapstad, Zuid-Afrika. De winnaar van de 2e serie was Kim Feenstra

deze eerste 2 seizoenen heeft Yfke Sturm die ook fotomodel is gepresenteert. Op 24 juli 2007 werd bekend gemaakt dat Sturm het derde seizoen niet gaat presenteren omdat ze het te druk heeft met haar eigen modellencarrière. Daphne Deckers neemt haar rol over als presentatrice en jurylid.

Jury
Seizoen 1: Yfke Sturm, Carli Hermès, Rosalie van Breemen, Karin Swerink
Seizoen 2fke Sturm, Carli Hermès, Rosalie van Breemen, Karin Swerink, Mariana Verkerk
Seizoen 3: Daphne Deckers, Philip Riches, Rosalie van Breemen, Karin Swerink, Mariana VerkerkDoor: Jisca op 11-1-2008 | Login om te stemmen Of registreer je hier.Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.