www.diaryland.com websites

Naam zegt het al: "dagboekland". Dus een website waarop je je eigen dagboek online bij kunt houden en die je kunt delen met je vrienden, niets bijzonders op zich...

Maar natuurlijk zou ik die niet hier aankondigen als het niks bijzonders is dan alleen maar een dagboek/blog bijhouden. Je kunt namelijk de stijl creŽren die je maar wilt. M.a.w. als je een beetje HTML kunt dan kun je die ook hier volop toepassen. En dat is een voordeel van diaryland. Ze hebben ook bestaande templates voor de NON-HTML kenners. Dus voor iedereen wat.

En nog een voordeel hierbij is dat er helemaal geen advertenties en/of pop-ups zijn. En als je niet wilt dat andere mensen je dagboek zomaar zien kun je nog een gebruikersnaam en wachtwoord toekennen zodat alleen jezelf erin komt. Maar je kunt ook aan specifieke personen wachtwoorden en gebruikersnamen toekennnen, zodat alleen zij in je dagboek komen.

Je kunt ook gewoon je eigen website op doen, maar er moet natuurlijk wel een onderdeel zijn voor je dagboek, immers Diaryland is bedoeld voor het bijhouden van je dagboek.

En er is ook een voorwaarde, namelijk dat je een link terug zet naar Diaryland. Maar dat is wel de moeite waard voor wat ze ons allemaal bieden!!

Door: yanny op 16-4-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Sophie


Een echte topperrr
Op 16-04-2006 om 17:50

Imjori


Heeft geen hobby
Op 16-04-2006 om 21:37

yanny


Is al aardig bezig
Op 20-04-2006 om 11:28

_FlyAway


Begint het te leren
Op 22-04-2006 om 11:23


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.