Sony Ericsson K750i mobile

Mobiel: Sony Ericsson K750i Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel. Om mobiel te bellen. Althans, dat zou je vroeger zeggen, tegenwoordig is bellen maar één van de functies van een mobiel. Bellen/SMS’en, fotograferen, radio’en, MP3-speler’en, zakagenda’en, zaklampen, internetten, mailen: een beetje moderne mobiel heeft meer op zijn CV staan dan bellen.

Zo ook de Sony Ericsson K750i. Vooral in samenwerking met een abonnement bij Orange een erg fijne mobiel. Bij Orange kun je voor een bepaald bedrag uit je bundel onbeperkt internetten. Door Opera Mini te installeren op je mobieltje, kun je vervolgens op elke website van het internet kijken, onbeperkt. Daarnaast is kun je ook gewoon bijv. elke 2 uur de mobiel je mail laten checken - zonder extra kosten.

Bovendien kan ik met Orange onbeperkt bellen met andere Orange gebruikers (vooral handig als je een vriendin hebt, like me). Zelf betaal ik voor dit alles circa 9 euro per maand, dat is inclusief 150 belminuten en uiteraard de telefoon. Een erg handige site om goedkope abonnementen op te vinden is telecomvergelijker.nl!

Oftewel, ik ben echt zéer tevreden over de Sony Ericsson K750i in samenwerking met een Orange abonnement:
  • Internet én mail: 9292mobiel.nl is erg handig tijdens het reizen.
  • Radio (perfecte ontvangst) en MP3-speler: standaard ongeveer 90 MB, maar is uit te breiden door het aanschaffen van een geheugenkaartje.
  • 2 MP camera: als je het afdrukt op 10x15 cm zijn het gewoon goede foto’s! Hij heeft auto-focus, kan filmen, flitsen, aftellen voordat hij gaat fotograferen en kan zelfs van zeer dichtbij fotograferen.
  • Agenda functies: toch wel erg handig zo’n digitale agenda. Nu moet ie alleen nog te synchroniseren zijn met Google Calendar!
  • Batterij gaat echt zeer lang mee. Radio/MP3’s luisteren vergt echt nauwelijks stroom lijkt het; bellen vergt het meeste van de batterij.
  • Standaard functies als (kook)wekker, lamp, 3D-spelletjes, SMS, MMS, bellen (;-)) etc.


Zoals je hebt gelezen, ik ben zeer tevreden over deze mobiel van Sony Ericsson; dit is mijn eerste mobiel waar ik écht tevreden over ben. Ik ben lang niet de enige die het een geweldige mobiel vindt, steeds meer mensen uit mijn omgeving hebben hem. Of komt dat door mijn reclame?

Klik hier voor een grote afbeelding van de mobiel.

Door: lennart.mulder op 19-4-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Sophie


Een echte topperrr
Op 19-04-2006 om 15:40

lennart.mulder


Is al aardig bezig
Op 27-04-2006 om 10:15

Sophie


Een echte topperrr
Op 27-04-2006 om 16:11

pulleke


Begint het te leren
Op 01-05-2006 om 18:31

delived


Is al aardig bezig
Op 02-08-2006 om 12:37

flaw


Een echte topperrr
Op 26-09-2006 om 08:45


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.