www.thumbstacks.com websites

Thumb stacks is een webgebaseerde presentatie applicatie. Dit is erg handig als je geen dure software wilt aanschaffen voor het maken van presentaties (bijvoorbeeld Powerpoint presentatie).

Hoe gaat het te werking? Je moet natuurlijk gaan registreren. Als je geregistreerd hebt dan krijg je een gebruikersaccount waarop je presentaties kunt gaan maken. Die worden daar ook in bewaard. Je kunt gebruik maken van kleur, lettertype, uitlijning, vet, cursief, onderlijning, opslaan, afdrukken. Natuurlijk niet zo uitgebreid als de welbekende Microsoft Powerpoint. Maar dat is nogal logisch. Wat kun je allemaal gaan verwachten, het is een online programma. Hoe meer functies hoe zwaarder de applicatie wordt. Daar kan Internet niet tegen. Verder kun je het gemakkelijk op internet gaan delen door op het knop publish te drukken. Het is geschikt voor elke browser.

Het is dusdanig handig als je een online simpele presentatie wilt gaan maken en hierbij geen Powerpoint tot je beschikking hebt. Het delen ervan is veel gemakkelijk dan wanneer je met Powerpoint maakt, want het staat immers al online en het "weegt" ook minder zwaar als Powerpoint.

Door: yanny op 20-4-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


_FlyAway


Begint het te leren
Op 22-04-2006 om 11:24


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.