www.icecards.com/nl websites

Op www.icecards.com/nl kun je gratis persoonlijke visitekaartjes gaan bestellen (ook geen verzendkosten). Omdat ze gratis zijn staan de merken van de bedrijven zowieso al erop als reclame. Je kunt je icecard personaliseren met je naam, telefoonnummer en email of naam, adres, telefoonnummer en email. Binnen 2 weken ontvang je ze thuis per post.

Voorbeelden van merken zijn: 8x4, adidas, axe, bacardi, bijenkorf, kpn hi, l’oreal, labello, lycos, mentos, ncrv, o’neil, orange, siemens, staatsloterij, tranavia, vodafone, wella new wave, yamaha.... en nog een aantal merken.Niet iedere icecard kun je bestellen, er zijn namelijk voorwaarden aan verbonden. In het lijst hieronder zie je de voorwaarden staan bij het kolom conditions:


Misschien kom je niet vaak op deze site maar wil je wel van een bepaalde merk icecards bestellen. Dan kun je een formulier in gaan vullen met je favoriete merken, zodra ze ervan binnen hebben wordt je per mail op de hoogte gehouden.

Sommige icecards laten je ook toe om je eigen foto of wat anders op te zetten, dan heb je pas echt een persoonlijke icecard.

Ik vind het een goede website. Zij kunnen gaan verdienen door de adverteerders en wij kunnen profiteren van gratis icecards. Ik denk dat het bedrijf wel stabiel zal blijven. Ik ben er zeer tevreden over. Dus ik kan jullie wel aanraden om deze site te gebruiken voor het bestellen van gratis visitekaartjes zonder risico.Door: yanny op 25-4-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


_FlyAway


Begint het te leren
Op 29-04-2006 om 11:59

o0-yina-0o


Komt net kijken
Op 08-06-2006 om 08:03

the_mobro


Heeft geen hobby
Op 08-06-2006 om 09:29


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.