www.buzzer.nl websites

Op de website van buzzer kun je nieuwe producten gaan testen en hiervan verspreiden (buzzen) aan iedereen en daarna een verslag over schrijven. Hierbij gaat het puur om de subjectieve kant van wat jezelf vindt maar ook wat andere mensen vinden.
Je dient eerst in te schrijven en daarna kun je gaan buzzen wanneer ze een nieuwe product hebben. Je wordt per email op de hoogte gehouden over nieuwe campagnes. Daarop volgt er een voorproefje meestal, dit kan in de vorm zijn van een PDF als we het over een boek hebben, maar het kan ook diavoorstelling zijn die je even moet doorlopen en vragen moet beantwoorden. Hierbij krijg je ook meer info te weten over het product en of het degelijk wel geschikt is voor jou. Na deze voorproefje kun je later jezelf in gaan schrijven. De nieuwe producten krijg je per post gratis. Daarbij zit ook een boekje met informatie over het product en hoe je moet buzzen etcetera.
Omdat er veel mensen houden van ’buzzen’ moet je er snel bij zijn want campagnes raken snel vol. Ik heb tot nu toe een product gebuzzed (een herman van veen cd). Er was een junior spel die je kon bestellen maar dat is niks voor mij, dus ik niet voor gekozen. De nachtwacht vond ik wel een leuk boek, maar ik was er laat mee, dus de campagne raakte vol.

Wat kun je allemaal buzzen? Je kunt cd’s, boeken, hypotheek, spelletjes etz... buzzen. Je wordt ook vergeleken door het bedrijf met andere buzzers met de statusbalk die je in het begin ziet wanneer je inlogt. Mensen met een lange status kunnen meer inschrijven bij nieuwe campagnes.



Ik vind het wel leuk om nieuwe producten te testen op deze manier. Je kunt voor jezelf gaan bepalen wat je wilt testen en dat maakt redelijk vershil met wat je bij echte bedrijven doet. Je wordt aan niets toe verplicht. Wat ik jammer vind is dat ze niet zo veel producten hebben om mee te testen. Om de paar maanden is er pas weer een campagne. Aan de ene kant is dat wel erg logisch want de mensen moeten natuurlijk tijd hebben om te buzzen. Voor de Herman van Veen cd kreeg ik volgens mij iets meer dan een maand de tijd om verslagen over te schrijven. Niet alle producten die ze bieden vind ik leuk ok te gaan buzzen. De Nachtwacht is een magische triller die ik graag zou willen lezen, maar De hand van de schilder is weer typisch een boek die ik niet wil lezen, het gaat over middeleeuwse gebeurtenissen wat mij helemaal niet boeit. Dus zo zie je maar dat er niet veel boeiende producten zijn. Bijvoorbeeld hypotheken aansluiten past ook niet bij mijn profiel... Bij CheckitOut zijn er tenminste wel veel leuke gadgets, maar het sparen naar checkies duurt wel erg lang tenzij de onderzoeken maar binnen stromen...





Door: yanny op 27-4-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


_FlyAway


Begint het te leren
Op 29-04-2006 om 11:57

mdelange


Is al aardig bezig
Op 11-08-2006 om 21:49

Cynneke


Is al aardig bezig
Op 04-05-2007 om 07:44


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.