Evelien tv

Een andere topserie te zien op Net 5 is Evelien. Normaal ben ik niet zo’n fan van Nederlandse series, maar ik ben nu toch helemaal verkocht aan deze serie. Het is dat Net5 Evelien precies tussen de series Desperate Housewives en Grey’ Anatomy ging uitzenden, maar anders was ik de serie niet gaan kijken. Waarschijnlijk blijven nu de meeste vrouwen wel hangen en kijken naar Evelien. Ik weet niet of de serie ook in trek is bij de wat jongere vrouwen, maar ik moet zeggen dat de serie erg grappig is!!Waar gaat Evelien over:
Evelien is een luchtige Nederlandse dramaserie over het leven van een vrouw van nu. Evelien is een getrouwde vrouw, heeft twee leuke kinderen en woont in een mooi huis in Amsterdam-Zuid. Op het eerste gezicht heeft ze alles wat haar hartje begeert, maar ze heeft het idee dat er iets mist, maar ze weet niet wat. Hierdoor komt ze in herkenbare, komische maar ook schrijnende situaties terecht. Man of minnaar, werk zoeken of shoppen, voor haar gezin of voor zichzelf kiezen zijn een paar van de vragen waarmee Evelien worstelt.

Naast haar gezin heeft ze ook nog eens een minnaar waarmee ze geregeld overdag een hotel induikt. In een van de eerste series komt haar man achter dit slippertje in het bijzijn van de kinderen. De kinderen hebben net een nieuwe hamster gekregen en horen de term ‘slippertje’ vallen en dat is natuurlijk wel een hele mooie naam voor een hamster. De hamster krijgt dus, tot afgrijzen van Evelien en haar man, de naam Slippertje! Hilarisch!!!!

Zo gebeuren er nog veel meer hilarische dingen, maar er zijn ook genoeg serieuze en verdrietige momenten. De man van Evelien krijgt bv een hartaanval. Hij zit op dat moment in de auto en probeert Evelien te bellen. Evelien neemt niet op, omdat ze net een date heeft met haar minnaar. Achteraf kan ze zich wel voor de kop slaan……


De kinderen van Evelien zijn trouwens erg leuk en grappig!!

De laatste aflevering van Evelien is afgelopen week op Net5 uitgezonden. Maar voor de echte fans en voor iedereen die nu nieuwsgierig is naar de serie: ’Evelien’ is zo’n succes dat er een tweede seizoen van de serie wordt opgenomen. Hoofdrolspelers Kim van Kooten en Peter Blok zijn weer van de partij. Het tweede seizoen zal waarschijnlijk dit najaar op NET 5 te zien zijn.Door: simone op 12-5-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Moooii


Begint het te leren
Op 16-05-2006 om 18:53

123m@ritje321


Een echte topperrr
Op 03-06-2006 om 16:06

Love


Begint het te leren
Op 13-08-2006 om 05:38

delived


Is al aardig bezig
Op 28-08-2006 om 16:55

reina


Komt net kijken
Op 20-12-2006 om 20:47


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.