GTA San Andreas games

GTA San Andreas heeft veel negatieve aandacht gekregen vanwege het vele geweld dat er in voorkomt. Desondanks is het een zeer uitgebreid spel met vele mogelijkheden. Je begint als een ’kleine crimineel’ en moet je langzaam opwerken tot een zware gangster. De missies worden steeds uitgenreider en moeilijker. Op een gegeven moment voer je zelfs opdrachten uit met vliegtuigen en helicopters, of moet je een legerbasis overvallen. Je kan ook een bende aanvoeren, een drive-by doen of je doet mee aan lowrider contests. Ook rij je in coole auto’s en krijg je gedurende het spel steeds zwaardere wapens. oftewel, je doet alles wat een coole gangster doet!

Het leukste aan het spel zijn alle subtiele details en verwijzingen:
Een leuk detail is de radio. Er zijn diverse zenders waaruit je kan kiezen. Tussendoor hoor je hilarische reclamespots over de national rifle association of the glory hole theme park (where your kids can play with strangers). Inderdaad niet geschikt voor kinderen dus.

Er zitten ook veel subtiele verwijzingen in het spel naar bekende gangsterfilms en de steden waarin je rondloopt zijn gebaseerd op de echte wijken in LA, San Fransisco en Las Vegas.

Wat vooral leuk is aan het spel is dat je gewoon rond kan lopen zonder missies te doen, je hoeft dus niet volgens een bepaalde volgorde aan missies te werken als je daar geen zin in hebt. Je kan dan werken aan je uiterlijk door te trainen in een sportschool of door tattoo’s te laten zetten, maar je kan je ook volvreten in een of andere burgertent zodat je dik wordt en als je dan op straat mensen tegenkomt maken ze daar opmerkingen over. Tevens kun je als je daar zin in hebt een beetje wild in het rondknallen om zoveel mogelijk politie achter je aan te krijgen, zodat er uiteindelijk helikopters en tanks ingezet worden.

Wat er gezegd wordt over het geweld in het spel is allemaal waar, dus daar moet je tegen kunnen en het niet te serieus nemen. Met een gezonde dosis zelfspot is het toch een cool spel en helaas voor jonge kinderen is het niet geschikt voor kinderen...

Veel plezier!

Door: YoyoYoost op 19-5-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


the_mobro


Heeft geen hobby
Op 19-05-2006 om 14:55

miss-me


Heeft geen hobby
Op 04-06-2006 om 13:23

miss-me


Heeft geen hobby
Op 04-06-2006 om 13:23

plens


Komt net kijken
Op 13-06-2006 om 16:17

Imjori


Heeft geen hobby
Op 13-06-2006 om 19:49

timvermulst


Is al aardig bezig
Op 17-08-2006 om 21:52

Happiej


Is al aardig bezig
Op 20-11-2006 om 22:00


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.