Gadgets Lifestyle SMS verzenden Goed Doel
gadgets lifestyle ecards Goed Doel


Gadgets

Nintendo DS
Informatie
De nintendo DS is ’s werelds eerste en enige portable game-console met 2 kleurenschermen van 7,6cm groot voor onnavolgbare 3D graphics. Touch-screen en ingebouwde spraakherkenning. Communicatie door o.a. WiFi om draadloos met en tegen elkaar te gamen, maar ook om PictoChat berichtjes en tekeningen naar elkaar te sturen. Het onderste scherm van de DS maakt gebruik van touchscreen technologie, dat je bedient met een meegeleverde styluspen. De stylus bewaar je achterin het toestel. Het touchscreen is voorzien van een duurzaam laagje. Dankzij deze touchscreen-technologie speel je games op een gloednieuwe wijze!
Prijs:
7800 checkies

Eve-online
Informatie
Het spel EVE-online heeft nu al meer dan 100.000 spelers, en dat aantal groeit met de dag. Laat je verbluffen door de fantastische graphics en uitgebreide mogelijkheden van dit spel. Met deze kaart kun je er 30 dagen lang van genieten.
Prijs:
1330 checkies

Megafoon
Informatie
Om lekker de aandacht te trekken of als je wilt protesteren op het maliveld: met de megafoon kan het allemaal. Er zit standaard een sirene in, en je kunt er 10 seconden mee opnemen en afspelen. De batterijen moet je er zelf nog wel bijdoen, maar dan overschreeuwt niemand je meer.
Prijs:
1150 checkies

AMACROX Spider zwart
Informatie
Heb jij ook genoeg van die standaard computerkast, en wil je eens wat mooiers bij je bureau hebben staan? Met deze spiderkast ben jij het middelpunt op iedere lan-party. let op: er zit geen voeding bij.
Prijs:
4000 checkies

Toilet nanny
Informatie
Ben jij het als vrouw ook zo spuugzat om steeds tegen alle mannen in huis te moeten zeggen `doe die wc-bril nou es omhoog als je moet plassen!’ of ‘doe die wc-bril nou es omlaag als je klaar bent’. Wij snappen dat deze taak zeer vermoeiend is voor de vrouw. Daarom is er nu de oplossing… de Toilet Nanny! Dit vernuftige apparaatje plak je onder de toiletbril, en deze geeft een waarschuwing* af als de bril wordt opgetild. Er is wel een risico bij de nanny. Mannen kunnen er namelijk van in de lach schieten tijdens het plassen… de gevolgen hiervan kun je hopelijk zelf wel raden… * “Excuse me Sir. Please try to urinate IN the toilet, NOT on the floor, and put the seat down when you are finished. Thank you.”
Prijs:
925 checkies

SONY PlayStation 2
Informatie
Met wereldwijd meer dan 72 miljoen verkochte PlayStation 2’s mag deze console zich gerust een populaire spelcomputer noemen. En dankzij een vernieuwd ontwerp wordt hij nu nog aantrekkelijker. De PlayStation 2 zilver is half zo zwaar als het oorspronkelijke ontwerp en nog maar een kwart zo groot. Het ontwerp is maar 2,8 cm hoog, tegenover de 7,8 cm van de oorspronkelijke console. Ondanks de kleinere omvang kan de PlayStation 2 zilver nu veel meer. Een geïntegreerde ethernetkaart maakt de console ideaal voor gamers die voor het eerst hun grote teen in de vijver van het on line-gamen willen steken. Met games als WRC 4, Burnout 3: Takedown, Killzone, GT4 en Star Wars Battlefront op de snel groeiende lijst van on line-titels voor de PlayStation 2 is dit het moment bij uitstek om dit spannende, nieuwe gamegebied te gaan verkennen. Nu inclusief vertical stand.
Prijs:
11000 checkies

PACKARD BELL FunKey 256 MB MP3-speler
Informatie
De zilverkleurige AudioKey 256 MB is een draagbare MP3 speler en een USB opslag in één. Dankzij de USB aansluiting kunt u een groot aantal van uw favoriete MP3 songs en belangrijke bestanden opslaan op de AudioKey. Op het scherm kunt u direct zien welk nummer u afspeelt en snel wisselen naar andere nummers. Bij de AudioKey worden de benodigde drivers meegeleverd. Met een overdrachtsnelheid van meer dan 1MB per seconde, is de AudioKey uitermate geschikt voor het uitwisselen van bestanden tussen thuis en kantoor. (dixons.nl)
Prijs:
3000 checkies

HBGB Orgasmatron
Informatie
Ondanks dat de naam Orgasmatron het wel doet vermoeden, hoef je geen 18 te zijn om dit product te kopen. Persoonlijk vinden we de naam van het ding wel cool. Iedereen wil het bij het horen ervan direct proberen; een totaal onverwacht tintelend-relax-kippenvel-gevoel volgt. Ga door! Ga door! Door de 8 tentakels langzaam op je hoofd op-en-neer te bewegen werken ze magisch op de achterkant van je hoofd en nek. De HBGB Orgasmatron is ontwikkeld om de zenuwpunten in je hoofd te stimuleren. Laat iemand anders het bij je doen, dat is - zoals dat met zoveel dingen is - de beste manier. Door de verstelbare trilfunctie kun je de onbeschrijfelijke ervaring versterken tot extase-achtige situaties!
Prijs:
1200 checkies

Warning Sign
Informatie
Er zijn momenten waarop je maar beter niet gestoord kan worden. Daarom hebben we deze twee borden van Present Time opgenomen in ons assortiment. Sex We hadden hier een leuk verhaal over wat er kan gebeuren als je gestoord wordt tijdens de sex, maar dat hebben we op last van hogerhand moeten verwijderen. Maar met een beetje fantasie (of ervaring zo u wilt) kom je er wel achter waarom zo’n bord verdomd handig kan zijn. Silence Dit bord is fantastisch voor boven de deur van je werkkamer of elke andere plek waar het op momenten simpelweg stil moet zijn. Het bord is uitgevoerd in het zwart, en de letters lichten op wanneer de lichtbak aanstaat. Je kunt de borden aan en uitschakelen wanneer je wilt. Je sluit ze aan op het stopcontact.
Prijs:
1000 checkies

PowerBall 250hz
Informatie
Je zou het zo op het eerste gezicht niet zeggen, maar de PowerBall 250hz is met zijn diameter van 7 centimeter en gewicht van 280 gram eigenlijk een supergeavanceerd stukje mechanica. Oorspronkelijk ontworpen door NASA om astronauten in de ruimte polsspieren, armspieren, vingers en grip te laten verstevigen; waar het overigens wonderbaarlijk goed in is.
Prijs:
1200 checkies

20Q MindReader
Informatie
Als je zegt: 'Ik kan je gedachten lezen', zullen de meeste mensen je de grond in staren. Wanneer je dan doordramt over een plastic balletje die je helpt bij het gedachten lezen, zouden we vooralsnog het Pieter Baan centrum voor je bellen. Je kunt je onze verbazing voorstellen toen de mensen achter de 20Q MindReader een prototype lieten zien. Dit ding leest écht je gedachten!
Prijs:
1470 checkies

Sudoku
Informatie
Als je niet weet wat Sudoku is, kun je net zo goed weer onder je steen kruipen. In 1979 werd het spelletje voor het eerst gespeeld in Japan, maar dit jaar is de populariteit geëxplodeerd. Er is geen krant meer te vinden waarin geen Sudoku spelletje staat. Het principe van de elektronische versie van Sudoku is exact hetzelfde als die in de Volkskrant: negen bij negen vakjes met een klein aantal reeds ingevulde enkelvoudige cijfers. De kunst is de overige vakjes ook in te vullen op zo'n manier dat in elke horizontale lijn én in elke verticale kolom de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen. Bovendien is de puzzel onderverdeeld in negen blokjes van drie bij drie, die elk ook weer eenmaal de cijfers 1 tot en met 9 moeten bevatten. Je bedient de gadget met de knoppen onder het scherm. Als je weet hoe het spelletje in de krant werkt, heb je de elektronische versie binnen 3 seconden onder de knie.
Prijs:
1330 checkies

Meer artikelen bij Lifestyle